Brugerdefinerede Peterbilt indvendige ideer

September 21

Brugerdefinerede Peterbilt indvendige ideer

For mange langdistance Peterbilt lastbilchauffører er deres lastbil deres hjem, mens de arbejder fra familiens hjem. Nogle bilister kun gøre det hjem i weekenden, mens andre kan være heldig at gøre det hjem en gang om måneden. Med så meget tid i indre af en lastbil, har det det værd tage sig tid til at tilpasse Peterbilt interiør til førerens præference. Du kan tilpasse alt fra sæder til sovekabine førerhus.

Polstring

Du kan tilpasse en Peterbilt interiør polstring passer til din stil og design præferencer. Du kan betrække alt fra lastbilens pladser på gulvet og side kick paneler. Kigge efter gulvtæppe covers, der er lette at rengøre og robust til at stå til barske slid. Vælg en farve, som du kan lide eller gå til sorte og røde tæppe, der koordinerer med den røde Peterbilt logo.

Du kan betrække pladser i alt fra tweed til læder. Læder giver et elegant og luksuriøs finish, der kan være dyrt, men prisen værd, hvis du bruger en masse tid i lastbilen og lide måde det ser. Du kan have Peterbilt logo eller navne broderet i sædet dækker eller købe brugerdefinerede fremstillede Peterbilt sædebetræk.

Opbevaring

Truckere, der tilbringer en masse tid på vejen skal bære daglige essentials med dem, men størrelsen af en Peterbilt lastbil begrænser lagerplads. Byg brugerdefinerede opbevaring skuffer eller kabinetter til at passe under sengen i sovekabine førerhus, eller leje en tømrer til at gøre arbejdet. Du kan installere en enhed, der bruger sengen som et låg til at opløfte for nem adgang til dine gemte elementer. Elegant krom over kabinettet vil give det en industriel look. Du kunne også dække kabinet i rige fløjl materiale og har en Peterbilt logo broderet på stoffet.

Illustrationer

Designe interiøret, som du ville designe dit hus--med kunst på væggene. Sovekabine førerhus kan fremvise illustrationer over sengen eller på sidevæggene. Du bliver nødt til at tage i betragtning, at lastbilen er konstant i bevægelse og illustrationer kunne støde fra væggene. Skrue rammen ind i vægge og dække dine billeder med akryl i stedet for ægte glas.

Eksempler på illustrationer du kan medtage er brugerdefinerede malerier af din Peterbilt, et portræt af din lastbil eller endda billeder af din familie, så de vil altid være med dig, når du er på farten. Du kan endda installere hylder på væggen og bruge dem til at vise modellen Peterbilt lastbiler, hvis du har en samling.

Kommunikation

CB radioer og stereo systemer er hæfteklammer til livet for en Peterbilt lastbilchauffør. I stedet for montering din kommunikationsudstyr bedste beskub, Opret en brugerdefineret til at huse disse enheder. Hvis du deler din Peterbilt med andre lastbilchauffører, er dette en måde at tage dit udstyr med i hver lastbil.

Gøre en almindelig træ kasse til et rustikt look. Prøv at bruge en brændeovn til at personliggøre boksen med dit navn og en Peterbilt logo. Male boksen til at matche farverne på interiøret, så boksen blander. En anden mulighed er at dække kasse med stoffet af dit valg. Du kan gå til tæpper eller endda en læder dækning. For at gøre den indvendige ser slanke, match box stof til din truck sæder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com