Brugerdefinerede tømrerarbejde efterbehandling teknikker

July 24

Brugerdefinerede tømrerarbejde efterbehandling teknikker

Brugerdefinerede tømrerarbejde kommer i mange former, fra simple reoler, elegante trapper og møbler. En vigtig del af disse projekter er at afslutte dem med den rigtige glans og farve til at matche det område, hvor de vil vises eller installeret. Det er også vigtigt at sørge for det færdige produkt er glat og fri for fejl. Ret efterbehandling teknikker vil fremhæve din brugerdefinerede tømrerarbejde og omdanne den rå vare i et kunstværk.

Kontrollere dit projekt for defekter

Før du begynder at færdiggøre din brugerdefinerede tømrerarbejde projekt, bør det kontrolleres for defekter i håndværk. Gå over det grundigt vil forhindre at finde problemer senere i processen, der kan tvinge dig til at starte forfra.

Omfattende uslebne slibning

Du bør altid ru sand projektet først. Dette niveauer ujævne overflader, glatter mitered leddene og fjerner maerker arbejde. Du skal også fjerne eventuelle løs knob eller Splinter i træ og udfylde huller og andre defekter. Forskellige finish kræve forskellige forberedelse og materialer, så bruger den højre træ fyldstof, caulk eller Spackle er afgørende for at få et godt resultat.

Fine slibning

Den fine slibning er den sidste teknik udnyttet før finish anvendes. Det er den sidste chance du har perfekt projektet før forsegling det under maling eller polyurethan, så vær sikker på at sand i retning af korn og bruge et fint grus papir. Denne proces indebærer også, at fjerne alle overskydende spartelmasse inden belægning.

Anvende flere frakker af Finish eller maling

Altid påfør flere lag af finish eller maling for det bedste resultat. Tykke frakker vises ujævne og er tilbøjelige til peeling. Anvender flere lag skaber en slidstærk overflade, der modstår tunge brug. Du bør også sand mellem frakker til yderligere glat produktet. Dette hjælper også med at forberede finish, så at de successive frakker holde ordentligt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com