Brugerguiden for en GE Toastmaskine

October 12

En brødrister ovn kombinerer bekvemmeligheden af en brødrister med en mini ovn madlavning evne. Dette produkt giver dig mulighed for at både kok og toast mad og holde fødeemner varme, indtil du er klar til at tjene dit måltid. General Electric (GE) Housewares tilbyder en model af Toastmaskine, 169220, fra 2011. Du kan kun købe GE Housewares produkter på Walmart, detail- og online-butikker.

Funktioner

Toastmaskine 169220 model leveres med tre forskellige bagning muligheder, herunder Stege, rotisserie og bages. Denne brødrister ovn bruger konvektion ovn teknologi, som hjælper med at tilberede jævnt din mad, og denne teknologi også fremskynder madlavning proces. Apparatet har tre forskellige knapper, herunder funktion, temperatur og tid, som du kan bruge til timet bagning. Du kan tilberede varerne på temperaturer på mellem 150 og 450 grader Fahrenheit. Funktionsknappen indeholder indstillinger som rotisserie, varm, bage, toast og stege.

Komponenter

Brødristeren ovnen kommer med både et spyd og en rotisserie spytte for stikning gennem kød og grøntsager. Det har to stativer, der passer på fire forskellige understøtter. Det har også en bagning eller dryppende pan, der er specifikt for denne ovn.

Operation

Før du bruger din 169220 model Toastmaskine, altid vaske tilbehør med sæbe og vand. Stik ikke apparatet i vandet, kun tilbehør. Du kan kort-out enheden eller chokere dig selv. Køre apparatet i ca 15 minutter på den højeste temperatur med døren åben, som hjælper med at fjerne enhver dvælende bakterier eller rester fra emballagen. Brug kun brødristeren ovnen på en varme-resistent overflade som en bordplade eller island. Dette apparat bruger en tre-ben-stik, der passer til en tre-prong stikkontakt; forsøg ikke at bruge dette apparat med en to-prong stikkontakt. Købe en adapter, hvis nødvendigt. "På" lys vil tænde, når du tænder din ovn.

Overvejelser/rengøring

Brug handsker ved adgang til elementerne i din ovn for at holde fra at brænde dig selv. Vask dit tilbehør efter hver brug at holde mad fra stikning eller brænding på stativer og spytter. Fjern stikket fra væggen og lad enheden ren før du begynde at rense indre af ovnen. Brug enten opvaskemaskine væske eller sæbevand vand til at rengøre enheden. Brug ikke ståluld eller slibende rengøringsmidler eller du kan ridse din ovn. Brug en klud til at rengøre glasdøren. Altid gemme din ovn fra vand eller nedbør, og holde alle dine tilbehør inde i ovnen, så du ikke mister dem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com