Bruges diatoméjord i min have overvejet fødevaregodkendt?

August 10

Bruges diatoméjord i min have overvejet fødevaregodkendt?

Diatoméjord (DE) er et naturligt forekommende mineral sammensatte. Også kendt som fossile Shell mel, anvendes det i pool filtre og som en kontrol mod skadedyr, haven og dyr. Det er forarbejdet til to vigtigste klasser: fødevaregodkendt og pool grade. Fødevaregodkendt DE er sikker at bruge i haver, rundt i hjemmet og på kæledyr og husdyr.

DE definerede

Diatoméjord er et mineral sammensatte, bestående af forstenet skeletter af mikroskopiske encellede planter kaldet kiselalger. Aflejringer af DE findes i ferskvand og saltvand; de er udvundet og jorden i et kalkholdig pulver. Silica er den største ingrediens i DE, der omfatter en tredjedel af mineral-indhold. Mange andre mineraler findes i mindre mængder, herunder calcium, boron, natrium og jern.

Mad Grade DE

DE mærket som fødevaregodkendt udvindes fra ferskvand kilder. Det er ikke opvarmet eller behandlet, og så er godkendt til landbrugsformål. DE partikler er knivskarpe og dræbe skadedyr organismer ved skæring gennem deres organer, hvilket forvolder skade og dehydrering. Fødevaregodkendt DE ikke vil skade regnorme, og kan spises sikkert af kæledyr, husdyr og mennesker.

Pool Grade DE

Pool klasse DE er indsamlet fra saltvand områder og opvarmes for at binde silica i krystaller. Det er derefter brugt til fremstilling af swimmingpool filtre. DE er en fremragende filter behandling og kan reducere forekomsten af patogener i vandet, såsom Giardia og E. coli. Det bør ikke anvendes til styring af skadedyr.

Ved hjælp af fødevarer lønklasse DE

Fødevaregodkendt DE er effektiv mod en lang række skadedyr herunder væggelus, kakerlakker, mider, myrer, lopper, flåter og bladlus. Det kan være drysses i haven, på tæpper og endda direkte på dyr. Mens menneskelige hudkontakt og indtagelse er sikre, kan DE støv forårsage lungekræft irritation indånding; bære en maske, når du anvender. Når du køber DE hjem og haven, Sørg for at det er mærket som fødevaregodkendt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com