Brugsanvisningen til at erstatte en tørretumbler bælte

November 9

Hvis din tørretumbler tromlen ikke er dreje, er problemet mest sandsynligt en brudt bælte, også kendt som drivremmen. Du kan høre en banging knald, før det holder op med at dreje helt, eller det kan simpelthen stoppe med at arbejde. I stedet for at bruge penge til at ansætte en reparatør, kan du udfylde denne simple opgave på dit eget for en brøkdel af prisen.

Åbning af tørretumbleren

Sluk for strømmen på afbryderknappen før du arbejder på tørretumbleren. Fjern det øverste panel af tørretumbleren først, ved hjælp af en spartel. Indsæt blade under den forreste hjørne af det øverste panel, og skub. Dette hjørne skal pop ud lidt. Gentag med den anden forreste hjørne og løft panelet. Gentag denne procedure med bundpanelet, fundet nedenunder tørretumbler døren.

"DIY Guide til apparater" foreslår at bruge små blokke af træ til at støtte tørretumbler tromlen. Skub blokke nedenunder tromlen gennem åbningen hvor bundpanelet var. Dette vil holde tromlen falder som du arbejder på det. Find skruer findes på bunden af forreste panel og løsne dem. Der vil være mindst én på hver side. Må ikke fjerne dem; de vil blive brugt til at holde frontpanelet fra kommer helt ud.

Erstatter den tørretumbler bælte

Kig ind i toppen af tørretumbleren for de skruer, der holder toppen af frontpanelet på plads. Fjerne dem og hvile panelet front mod din krop til at forhindre det i at falde fremad. Find brudt drivremmen og trække det. Tage nye drivremmen og skubbe det over tørretumbler tromlen. Derefter skubbe frontpanelet tilbage på plads og erstatte de øverste skruer før stramning bunden skruer fast sikre frontpanelet. Fjerne de træklodser, når frontpanelet er på plads.

Sidde, så du kan få adgang til det åbne rum hvor bundpanelet var. Du vil bemærke to cirkulære Remskiver, en nær i højre side af tromlen, hårtørrer og en til højre for at trisse, nær den tørretumbler motor. Tag bunden af det tørretumbler bælte og trække det nedenunder trisse nærmeste tørretumbler tromlen. Skub denne loop, du bare trukket igennem på trisse foran motoren. Du skal måske skubbe trisse tilbage så drivremmen kan glide hen over den. Bæltet skal faldet naturligt på tværs af den første trisse når du trak det nedenunder, men hvis det gjorde det ikke, så skub det ind i rillen på den første remskive.

Drej tørretumbler tromlen med hånden for at sikre drivremmen spins med det. Når det bliver ordentligt, erstatte paneler og skruer og tænde magten igen på panelet circuit breaker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com