Brugsanvisninger til håndværker Afretter Molder

October 26

Håndværker Afretter havde er en veritabel arbejdshest, når det kommer til barbering træ ned til den rigtige størrelse til mere detaljerede afsluttende projekter. I stand til håndtering tømmer 15 inches lang og op til 6 inches tyk, denne planer vil afslutte træ med en hastighed på 22 fod pr. minut. Designet med nem at bruge funktioner, denne maskine vil fly og skimmel træplader med et minimum af brugerinteraktion. Mastering brugsanvisninger til denne planer molder er nå værd de flere timer det tager for brugeren at blive dygtige, og vil spare operatoren betydelige tømmer omkostninger, når du planlægger en mellemstore renovering job.

Instruktioner

•Plug i Afretter molder (maskine) til en 120-volt, tre-ben jordforbundet stikkontakt. Drej maskinen ved at flytte til "on/off" skifte (på forsiden af motor) til positionen "on" (Skub kontakten op). Husk, hvor kontakten er, så i tilfælde af en nødsituation (fastklemte træ), du vil hurtigt kunne finde kontakten og slukke maskinen.

•Juster dybden af cut niveau (mængden af træ skal trimmes fra kanten af tømmer) ved at hæve eller sænke de rollercase (rollercase kollektivt huse motor og skærhoveder) øverst på maskinen. Trykkes magt elevation håndtaget øverst højre front af maskinen. Denne to-vejs løftestang vil automatisk hæve eller sænke dybde cut afhængigt af hvilken retning håndtaget er trykket mens motoren kører.

•Juster sats af foder (hvor hurtigt de tømmer løber igennem maskinen) ved at dreje tilførselshastigheden ingsknap placeret på venstre side af toppen af rollercase (over magt elevation håndtag). Maskinen har to hastigheder i drift--22 fod per minut (standard arbejde) eller 11 fod per minut (præcis finish arbejde). Drej knappen med uret for at bruge hurtigere hastighed (standard arbejde), eller mod uret (færdig arbejde) hastighed sats. Justere hastighed kun mens maskinen kører med ingen tømmer indlæst til gulvafhøvling.

•Lift tømmer til blive høvlet så at kanten hviler på infeed (post) side af maskinen. Holde bestyrelsen ca på dens midtpunkt, og placere tømmer, således at overflade til at blive høvlet vender opad. Position tømmer så thats hviler helt og holdent på Afretter mod den infeed guide (metal støtter, at placerer træet, da den går ind i maskinen).

•Skub tømmer forsigtigt ind i infeed side af maskinen indtil infeed rullerne begynder at automatisk rykke tømmer ind i maskinen. Frigive tømmer og gør det muligt at fodres automatisk ind i maskinen i sit eget tempo. Ikke forsøg at justere satsen af input ved at skubbe eller trække på tømmer.

•Flyt til den modsatte side af maskinen (bag) og forberede sig på at modtage det høvlede tømmer af sensationsprægede det som det er skubbet ud af maskinen. Ikke trække det, men gør det muligt at fodres automatisk for dig. Når maskinen har frigivet tømmer, indsætte et andet stykke, eller justere maskinen og fly i dette stykke igen til forskellige specifikationer.

Tips & advarsler

  • Bære øjet beskyttelse og arbejde handsker.
  • Forsøg ikke at justere planende dybden af cut (ved hjælp af magt elevation løftestang) mens træ er høvlet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com