Brugsanvisninger til Hoover Steamvac Spinscrub

September 23

Hoover SteamVac SpinScrub tæppe rengøringsmidler er Hoovers måde at tage tæppe rengøring til det næste niveau. Hoover SteamVac ikke kun tilfører varmt vand og tæppe renere i dit tæppe---sammen med en kraftig sug, der fjerner løsning, snavs og allergener--- men også prale af op til seks SpinScrub børster der roterer for at hjælpe med at frigøre dybt ned snavs. Før du bruger din Hoover SteamVac SpinScrub, skal du samle det håndtag og slange klip samt værktøjsholderen.

Montage SpinScrub håndtag og slange indehaveren

Pak din Hoover SteamVac SpinScrub og placere dele omkring dig, hver del nemt inden for rækkevidde. Fjerne rensetank i løsning---placeret i den øvre kabinet--- og sæt den til side. Placer ledningen og slange kroge mod bagsiden og skubbe den øverste håndtag i den lavere håndtag. Indsæt to håndtaget skruer gennem forreste del af forsamlingen og anbringe de tilsvarende nødder til skruer, stramning dem med en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker.

Afhente slange indehaveren med din højre hånd og vejlede slange indehaveren faner på de tilsvarende faner på bagsiden af håndtaget. Læg to slange indehaveren nødder i de forsænkede steder på bagsiden af de håndtag og Indsæt to skruer gennem forreste del af håndtaget, bruge en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker til at stramme slange indehaveren på håndtaget.

Find trigger beliggende på toppen af håndtaget og presse den. Dette vil aktivere udløseren stang, der fastgøres når det falder på plads. Re-indsætte rensetank løsning, bund først, i den øvre kabinet og skubbe toppen af rensetank løsning indtil rengøring løsning tank håndtaget klikker på plads.

Fastgørelse SpinScrub værktøjsholder

Pak værktøjsholderen og dets enkelt skrue, og flip Hoover SteamVac SpinScrub maskinen rundt, således at du kan se bagsiden af maskinen. Matche op værktøj indehaveren fremskrivninger i slots på bunden bagsiden af maskinen. Skub værktøjsholderen ned og indsætte den enkelt skrue ind i midten af værktøjsholder, stramning det med en stjerneskruetrækker.

Skubbe netledningen i power Ledningsklemme placeret på venstre side af håndtaget og derefter begynde indpakning ledningen rundt om ledningen kroge, indtil strømmen løber ud. Der er ledningen kroge beliggende på toppen af håndtaget under på aftrækkeren og en anden placeret på værktøjsholderen, selv.

Brug den samme teknik til at ombryde tilbehør slangen rundt om alle af slange kroge, Sørg for at starte indpakning slangen i den forreste del af klippet, slange.

Hoover SteamVac SpinScrub generelle brug

Fjerne rengøring løsning tanken og fylde den med varmt vand og det korrekte niveau af løsning, som det fremgår af vejledningen. Returnere løsning rensetank til SpinScrub bund først og derefter trykke på i på toppen indtil rengøring løsning tank håndtaget klikker på plads.

Tryk på håndtaget-udgivelse, som er placeret i bunden af enheden på højre side. Find "ON/OFF" pedal ligger på den venstre side af renere og tryk det med din fod at tænde Hoover SteamVac SpinScrub tæppe renere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com