Brun & blå væg maling ideer

November 17

Brun & blå væg maling ideer

Brun og blå er en klassisk jord-tone kombination. I paint, disse to farver bringe en ren og sofistikeret holdning til et værelse, og er især effektive, når de møbler og tilbehør koordinere med ordningen. For små værelser, bruge mere blå end brun, lest brune bliver for mørk og overvældende.

Accent væg

En accent wall er en enkelt væg i dit værelse, der er malet en anden farve end de øvrige tre vægge. Ved at male tre af dine vægge en baby blå og den fjerde væg en cool brun (i modsætning til en varm brun), opretter du et perfekt miljø for udsmykning med temaet blå og brun. Tværtimod male struktur--tre brune vægge og en baby blå accent væg--vil også arbejde i et stort rum. For meget brown kan være en anelse mørkt i et mindre rum.

Striber

Striber er en kreativ og nem måde at inkorporere to farver i en indretning. Striber i blå og brun kan bruges i samme bredder eller i forskellige bredder. Brede striber i blå mellem tynde striber af brown vil give det samlede indtryk af en samlet blue room. For en samlet brune værelse, bør brede striber af brunt kombineres med tynde striber af blå. Striber af samme bredde vil give indtryk af en tofarvet brun og blå stue.

Trim

Hvis maleri et lille eller mørke rum, bør lysere og luftigere farver bruges til at holde rummet lyse og muntre. Pulveret blå vægge med meget lys brun eller Kaki trim vil nå dette mål, og stadig passer til blå og brun møbler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com