Brun hvilende biller i køkkenhave jord

December 7

Brun hvilende biller i køkkenhave jord

Hvert forår, nogle gartnere hovedet ud til at dyrke deres køkkenhaver og find et par lidt brun biller der synes at være overvintrende. De er scarab biller, medlemmer af Phyllophaga art.

Maj eller juni biller

Hjem køkkenhaver i hele landet, der på et tidspunkt var omfattet af eller er i nærheden af græstørv kan indeholde æg eller larver larver efterladt af de brune biller, der flyver til lys på juni nætter. Larver tilbringe et år eller mere i jorden spise delikat enderne af rødder. De derefter grave ud en plads til at forpupper og fremstå som biller i maj eller juni.

Andre Phyllophaga

Japanske biller er brun med hvide aftegninger og har spredt sig fra nordøst mod syd langs Atlanterhavskysten og indre gennem Midtvesten. Asiatiske haven Bille, orientalske Bille, europæiske og maskerede oversideslidgarn, og andre brune scarab biller forpupper i jorden er mindre almindelige.

Overvejelser

Juni biller og deres pårørende er inaktivt indtil begyndelsen af sommeren. De tilbringer deres korte liv spise løv, indtil de grave tilbage i jorden, lægger æg og dør i sensommeren. Biller udgøre lille fare i haven, men deres larver, kendt som larver, kan true græsplæne græstørv.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com