Brun & Pink værelse ideer med reoler

December 13

Brun & Pink værelse ideer med reoler

Brown og pink er en farvekombination, der bruges ofte til en piges soveværelse, men det behøver ikke at være begrænset til feminine room temaer. Brug brun og pink med reoler i ethvert rum i dit hjem. Pink, som er forbundet med kærlighed, skaber en fredelig og afslappende værelse, og brun, som er forbundet med sikkerhed, stabilitet og praktiske gennemførlighed, modvirker faktum at pink er også forbundet med at være en "girly" farve.

Vægge

En idé til en brun og pink værelse er at male brun og pink lodrette eller vandrette striber på alle væggene. En anden måde at male dine vægge er at vælge at male alle væggene, brun eller lyserød. Endnu er en anden måde at male en væg lyserød og resten brun eller vice versa. Du kan endda male alle dine vægge hvide og har en pink reol. Hvis du har stribede vægge, er det bedst at vælge en reol i en anden farve, som hvid eller mørk farvet træ. Selv om en hvid reol ville gå godt mod en solid lyserød eller brun mur, er en anden idé at skabe kontrast ved at placere en pink reol mod en brun væg eller en brun reol mod en pink væg.

Sengetøj

Være så kreative som du ønsker at være med din sengetøj ligegyldigt hvad farve din reol er. Hvad er vigtigt med afgøre, om dit sengetøj er hvad væggene i dit værelse ligne. Hvis du har vægge med striber, bruge solid pink og/eller brun sengetøj. Men hvis du har solid lyserød eller brun vægge, kan du være mere kreativ med strøelse. Bruge en seng med en blomstret print, striber eller geometrisk mønster i pink og brown, mix og match udskrifter og mønstre eller mix og match udskrifter og mønstre med solid ark.

Møbler

Slags møbler, du vælger til din pink og brune værelse til at matche din reol afhænger af det rum, du udsmykning. Hvis det er et barns værelse, ville det være hensigtsmæssigt at vælge en kommode og stole, for eksempel, der er lyserøde. Hvis du dog udsmykning en stue med en hvid eller mørk bejdset træ Reol, reserve pink og brown for din bløde møbler, såsom for dekorative puder. Det ville være bedst, hvis dine andre møbler, sideborde og et sofabord, matcher finish af din reol.

Tilbehør

Bortset fra markedsføring bøger i din bogreol, vise nogle tilbehør i din bogreol. Ikke alle dine tilbehør i din reol skal være brun og pink. Vise pyntegenstande, vævede kurve, glas vaser og skåle og fotografier i hvid eller forsølvet billedrammer. Ligeledes kan du dekorere et værelse med brun eller lyserød tilbehør, såsom bordlamper, et område tæppe og dekorative puder. Du kan endda pin brun eller lyserød stof på reolen og bruger bånd til at binde det tilbage på begge sider til at oprette et gardin til reolen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com