Brune pletter på Azalea blade

March 31

Brune pletter på Azalea blade er fælles endnu behandlelige. Med den rette viden, kan du forhindre brune pletter på bladene af dit Azalea anlæg og tage passende skridt til at forhindre dem i at vende tilbage.

Sygdom

Brune pletter på Azalea blade er ofte forårsaget af en svampesygdom, der er kendt som Colletotrichum Azaleae. Ifølge umassgreeninfo.org forårsager denne svamp runde brune områder synlige på de øverste og nederste flader af inficerede blade.

Miljø

En anden årsag til brune pletter på Azalea blade kommer fra miljøfaktorer. Havearbejde vide hvordan hævder, at frost skader, ernæringsmæssige mangler, upassende vanding og for meget eller for lidt lys kan alle forårsage misfarvninger på bladene. Det er vigtigt at overveje disse muligheder, når de beslutter, hvor du kan placere dit anlæg.

Forebyggelse/løsning

Beskytter planten fra frost, fodre den kvælstof og jern, give planten med tomme af vand pr. uge og beskytte det mod for meget sollys. Ved at tage disse forholdsregler, kan du undgå bruning på bladene. Hvis disse skridt er blevet taget og der er stadig brune pletter på bladene, er det mest sandsynligt fra Colletotrichum Azaleae. Ifølge umassgreeninfo.com er den bedste måde at forhindre denne sygdom til at befrugte og vand planten, omgive det med muld og opretholde en ordentlig jord pH-niveau. Fjern inficerede blade og beskære lemmer for at fremme omsætning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com