Brune pletter på bambus

May 22

Brune pletter på bambus

Bambus er en solid græs, der kan opretholdes i en have eller holdes som en stueplante. Men selv om anlægget er stærk og har naturligt anti-mikrobiel egenskaber, det stadig kan udvikle problemer. Brune pletter er normalt et tegn på at en bambus plante har udgaver.

Karakteristika

Brune pletter, der vises på bambus planter almindeligvis overflade omkring bladene. De kan også findes på stokken.

Årsager

Brune pletter, der vises på bambus blade er normalt en indikation af plantens ernæring. De kan enten være et resultat af for meget direkte sollys, eller de kan signalere at plantens vandforsyning er for fluoriseret eller salt. Når steder vises andre steder, kan de repræsenterer et mere ekstreme tilfælde af skadedyrsangreb eller infektion fra funghi eller bakterier.

Behandling

Jo tidligere de brune steder behandles, jo mere sandsynligt bambus plante kan gendanne. Minimere plantens eksponering for direkte sollys og forbedre sin vandforsyning er normalt nok til at vende udviklingen af brune pletter på blade. Men når det kommer til mere alvorlige tilfælde af skadedyrsangreb eller mikrobiel infektion, anlægget skal have et mere specialiseret, aggressiv behandling.

Forebyggelse

Ud over at give en bambus plante med tilstrækkelig sollys, og vand, kan andre ting gøres for at forhindre udviklingen af brune pletter. Som med enhver plante bør bambus dyrkes i næringsrig jord. En sund jord sammensætning vil ikke kun beskytte rødder og lette plantens vækst, men det vil også gøre bambus mere modstandsdygtige over for skadedyr og andre organismer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com