Brune værelse farve ideer

May 29

Brune værelse farve ideer

Rolig, rig og homespun er blot nogle af de ord, indretningsarkitekter bruger til at beskrive farven brun som en home decor farvevalg. Brown er "det nye sort" i, at det virker med alt, men det tilføjer en blødhed sort ikke. Derfor er der et ubegrænset udvalg af brune værelse farve ideer.

Rolig

Brune og lyseblå gør en frisk, rolig farveskema med masser af alsidighed. Holde det rent og skræddersyet til et moderne look. Tilsæt hvid og taupe og nogle nautiske rører for en "strandagtig" føler. Erstatte blå for lavendel tilføjer et feminint touch.

Rige

Brun og rød er en rig, formelle kombination, der fremmaner billeder af læder og fløjl. Det er en naturlig for maskuline soveværelser. Fordi begge farver er mørke og absorbere en masse lys, er de bedst anvendes i lokaler, der får rigeligt naturligt lys eller hvor dimness er at foretrække, ligesom huler og hjem teatre. Den visuelle vægt af røde og brune tilføjer en formel luft, der kan være lettet og lyste med dukker af fløde. Bruge sølv accenter i stedet for traditionelle messing og bronze til en opdateret look.

Homespun

Et farveskema, som bruger gul, brune og gyldne toner i mellem er hjemlig på grund af sin varme, men den monokromatiske kombination giver en luft af raffinement samt. Tilføje hvide tænder de gyldne toner solrige. Brug lyse orange, røde og grønne accenter for et strejf af sjov måde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com