Brunt papir taske væg teknikker

January 28

Hvis du vil oprette en usædvanligt udseende for dine vægge og ikke ønsker at bruge traditionelle tapet, kan du overveje at skjule dine vægge med brunt papirposer. Dette er en nem og billig projekt, og efter et par ruller eller et par brune papirsposer, vil du får hænge af det meget hurtigt. Køb brun håndværk papir eller bruge gamle papir indkøbsposer.

Forsyninger

Du skal bruge følgende leverancer: en lille pensel med en lige kant, nogle bomuld klude til rengøring, store skraldeposer, brun håndværk papir eller gamle brune papirsposer, stigen, tabel til arbejde på tapet pasta og en børste. Polyurethan (enten olie - eller vand-baseret) er valgfri.

Kom godt i gang

Mærke to store skraldeposer, en som lige kanter og den anden som iturevne kanter. Nu til sjovt del. Rive den brune håndværk papir eller brune papirsposer til figurer i alle størrelser. Sørg for, at figurerne er uregelmæssig. Beholde en del af poser til at holde nogle lige kanter til brug i nærheden af loftet eller langs molding eller windows. Når du har revet en masse papir figurer, krølle stykker til bolde og plads i den korrekte affaldssæk. De firkantede stykker vil være krøllet ligesom de uregelmæssige former. Stykker kan anvendes i vilkårlig rækkefølge; bare sørg for du har nok af begge typer.

Anvende papiret

Hvis du vil anvende papiret, fjerne en kugle af papiret fra affaldssæk og glat det flad med hånden. Børste tapet pasta på den ene side og læg papiret på væggen. Glatte ud med hånden eller en tør baggrund udjævning børste. Må ikke bekymre dig om at være pæn--papiret bevarer nogle krølning og definition efter at være blevet sat på væggen. Dette er den ønskede effekt.

Tage din tid, når du anvender den firkantede papir omkring døre, vinduer og lister. Forsøge at gøre en lang kontinuerlig linje. Du kan overlappe kanter af iturevet papir stykker så meget som du ønsker. Også ligegyldigt om lidt tapetklister udsivninger gennem, fordi dette vil kun yderligere styrke det endelige resultat.

Færdigbehandling af

Tillad papir til at tørre mindst natten over. Du kan derefter anvende en klar lak på olie eller vandbaseret polyurethan med en pensel eller rulle. Klart Minwax er ét valg, men du kan bruge en tonet formel hvis du kan lide. I første omgang væggene bliver mørkere, når du har anvendt polyurethan men vil lette som de tørre. Husk på, en olie-baseret polyurethan fungerer godt for køkken og badeværelse vægge, fordi det er mere vandtæt end den vand-baseret version.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com