Brusebad gardin løsninger

January 6

Brusebad gardin løsninger

Afhængigt af størrelsen på dit badeværelse, kan en badeforhæng være en af de største indretning elementer i rummet. Funktionelt, er en badeforhæng simpelthen en barriere til at forhindre vand i at undslippe brusebad området. Et vilkårligt antal af vandtætte eller vandafvisende materialer kan suspenderes fra en bruser stang, kabel, linje eller kroge fastgjort til loftet. En effektiv barriere kan være udsmykkede eller strengt funktionelle. Mens skræddersyede brusebehandlinger kan bryde bank, effektiv og dekorative hindringer kan være konstrueret med materialer du allerede har.

Typiske badeforhæng

Masseproducerede muligheder for badeforhæng er kommercielt tilgængelig i en bred vifte af stilarter, tekstiler designs og farver. En standard-størrelse badeforhæng er typisk en ca 6-fods firkantede stykke vandtætte eller vandafvisende stof med 12 huller eller øskner på den øvre grænse. Plain, udsmykkede, gennemsigtig, semi-uigennemsigtige og uigennemsigtige sorter findes i næsten enhver stil eller farve for at supplere din bad indretning. Du kan finde en typisk badeforhæng på næsten ethvert hjem forbedring, hjem indretning eller discountbutik.

Sammensætning og pleje

Kommercielt tilgængelige plast-type badeforhæng og liner er typisk lavet af vinyl, polyester eller nylon. Klud-type gardiner er ofte lavet af vævede materialer, såsom bomuld, rayon, hamp eller bambus, og er sammenvokset med et tyndt lag af vinyl. Ydre gardiner og Valenser, der er designet til at blive hængt med vandtæt liners kan foretages af næsten enhver weaveable materialer, herunder hør og silke. Da badeforhæng er lavet til at modstå vand eksponering, er de fleste gardiner og liners vaskbar. Nogle ikke kan tåle blegning eller maskine tørring.

Brusebad gardin Suspension Hardware

Fjederbelastede spænding bruser stænger er den mest almindelige type af suspension hardware til at hænge badeforhæng. En spænding stang fungerer godt i et badeværelse, hvor hoved og mund af karret er placeret mod modsatte vægge. Ingen værktøjer er nødvendige for installationen. Udvidelig udsmykkede stænger i brugerdefinerede størrelser er også tilgængelige. Nogle brusebad hardwaresystemer er bygget med dobbelt stænger til at suspendere en liner og ydre gardin på et enkelt stykke hardware. Loft-monteret hardware er især begunstiget til brug med gammeldags jern claw-fods bøtter.

Forhængsringe og kroge

Sæt ringe og kroge til at hænge badeforhæng er tilgængelig som supplement til næsten ethvert badeværelse stil. De er typisk lavet af stål, messing, plast eller træ.

Kreative og på et Budget

Billige brusebad stænger, forhængsringe eller kroge og liner fås i mange forskellige og discountbutikker. Billig foringen forhindrer vand fra sprøjt på badeværelsesgulvet men kan ikke tilbyder meget i vejen for indretning. Dekorative ydre gardiner og Valenser kan gøres billigt ved hjælp af stof paneler, tørklæder, genanvendt sengetøj og så videre og forskønnet så kreativt som du ønsker.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com