Brusebad skærm Installation

February 15

Et brusebad skærm kan hjælpe med at vise et smukt designet badeværelse ved at slippe af bruseforhænget. Bruseskærme er typisk lavet af glas og er gennemsigtig. Dette giver flisebelægning og design af bruseren for at skinne igennem. Skærmene er designet til at holde vandet fra bruseren i karret. Du installerer et brusebad skærm tager et par timer af tid til at fuldføre.

Instruktioner

•Forbered vægge til montering af skærmen. Kontrollere positionen for VVS, ledninger og stud steder på væggen, hvor skærmen er skal anvendes. Skærmen skal knyttes til en stud som en glasvæg vil vejer meget lidt og kan trække ud af væggen hvis ikke sikret korrekt.

•Installer hængsler af skærmbilledet på glasset. Glasset vil have cut outs eller markeringer viser, hvor hængslerne er placeret. Stramning skruerne skal gå til indvendigt del af glasset.

•Sæt glas op til væg det er fastgøres ved hjælp af en anden person. Afstandsstykket bunden af glasset til at hæve det fra karret. Skærmen vil have et segl, der skal placeres i bunden. Kontrollere den lodrette plan på skærmen. Justere hængsler som nødvendigt, så de er fladt mod væggen uden at påvirke niveauet af skærmbilledet bruser. Brug en blyant til at markere de bore huller. Fjerne glasset fra væggen.

•Anvend en boremaskine med et passende borehoved at placere hullerne. Materialet bliver boret gennem såsom keramik, vil porcelæn, sten eller marmor kræve forskellige drill tips. Start ved at give et mindre hul end nødvendige og derefter gå op til den korrekte drill bitstørrelse at forsøge at hjælpe med at minimere flise skader.

•Udskift glasset og brug en skruetrækker til at fastgøre hængslerne til væggen. Kontrollér niveauet af glasset. Justere hængsler, som krævede, at gøre alt sikkert.

•Skub seglet stykker på skærmbilledet bruser. Det længste stykke vil gå på bunden af skærmen. Tryk den fast på plads. Kontroller den skrå side af pakningen er på indersiden af skærmen for at hjælpe direkte vand tilbage i karret. Skær de andre segl stykker til den korrekte længde og tryk på skærmbilledet langs væggen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com