Brusebad væg alternativer

July 28

Brusebad væg alternativer

Badeværelset er et vigtigt rum i huset. Det skal være komfortable og stilfulde, men funktionelle. Brusevægge er ofte omfattet i hvide keramiske fliser. Selv om disse er praktisk og billig, er de almindeligt og kedeligt. Når dekorere dit badeværelse, kan du foretrækker at vælge en alternativ bruseren væggen dækker der er praktisk og stilfuld.

Hånd-malet keramiske fliser

Hånd-malet keramiske fliser har alle de praktiske og funktionalitet af plain keramiske fliser, men de er mere dekorative. De kommer i alle farver og designs. Hvis du har et tema badeværelse, kan sandsynligvis du finde en håndmalet flise til at matche det. Hvis disse unikke fliser er for dyre, kan du blande dem med billigere fliser. Prøv flisebelægning størstedelen af dit brusebad væg i en almindelig keramiske fliser og derefter tilføje lille stænk af farve ved at tilføje et par håndmalede fliser. Disse kan tilføjes i en sporadisk og tilfældig design eller et mønster.

Skifer fliser

Et andet alternativ er skifer fliser. Skifer er et hårdt sedimentære bjergarter, der er blevet dannet ved vulkansk aske eller ler. Dens naturligt mørke farve giver en bruser en rustik, men alligevel moderne look. Skifer kan skære en boligejer specifikationer, så det giver mulighed for fleksibilitet og kreativitet. For et mere rustikt udseende, vælge ujævn skifer med uregelmæssige sider. For en moderne og rene udseende, skal du vælge kvadratiske skifer med rene kanter. Skifer er slidstærk og let at rengøre.

Glasblokke

Glasblokke kan hjælpe dig med at oprette en smuk og enestående badeværelse design. Blokkene fås i mange størrelser, giver alsidighed i dit design. Når du har valgt slags blokke for at bruge, er de nemme at installere. Glas brusere er forholdsvis problemfri som de er holdbare og lette at rengøre. De er en classy alternativ til almindelig keramiske fliser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com