Bruser måtter: Hvad er det godt for?

September 19

Bruser måtter: Hvad er det godt for?

Bruser måtter er normalt absorberende håndklæde-lignende måtter af bomuld eller andre stærkt absorberende fibre, der er placeret på gulvet uden for brusekabine eller badekar; måtterne kan også være konstrueret rakke ned træ, vævede fibre eller tæppe. Nogle brusebad måtter er beregnet til brug inden for bruseren at reducere ulykker forårsaget af glide og falde. Mange brusebad måtter funktion skridsikkert underlag for at forebygge skader på glatte, våde gulve.

Gulv beskyttelse

Absorberende bruser måtter beskytte Badeværelse Gulvbelægning fra vand eksponering. En dryppende badende frisk fra bruseren skaber vandpytter på gulvarealer. Vand siver under linoleum eller gennem revner i flise injektionsmørtel kan i sidste ende føre til skimmel og meldug ophobning. Ved hjælp af en bruser mat kan hjælpe med at kontrollere mængden af vand pooling på badeværelsesgulvet. Hænge måtten over bruseren døren til luft tørre når ikke i brug for at fjerne potentiale af meldug vokser på bruser måtten.

Fall Forebyggelse

Våde gulve er glatte og moden til ulykker. Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse, er traumatiske hjerneskader overvejende forårsaget af falls. Traumatisk hjerneskade var årsag til dødsfald i 46 procent af falls blandt ældre befolkningsgrupper i 2000; 2.2 millioner falder af ikke-fatalt variationer blandt ældre voksne blev behandlet i USA skadestuer i 2009. Ved hjælp af en bruser måtten med en skridsikkert tilbage kan forebygge faldulykker på våde badeværelsesgulv.

Dekorative og Comfort-elementer

Du kan foretrækker din håndklæde sæt til også at omfatte en koordinerende brusebad mat. Bruser måtter giver en blød overflade som skal stå som du tørre ud efter et brusebad. På badeværelset er undertiden kolde, og stof eller fiber bruser måtter kan varme fødderne som du forlader brusekabine eller badekar. Bruser måtter fjerne vandpytter på gulvet rundt om og under en våd, frisk overbruses person. Bruser mats rakke ned træ eller vævede fibre er ofte designer elementer føjes til en bruser mat at koordinere med rummets indretning.

Brusebad Stall måtter

Brusebad stall måtter er lavet af gummi, plastik eller silikone og overholde bruser floor af sugekopper eller andre metoder. Disse måtter har et hul til at passe omkring brusebad drain og en tekstureret stående overflade, der hjælper våde fødder greb måtten for at mindske risikoen for glide og falde i brusebadet. Wisconsin Department of Health Services fastholder at 25 millioner ulykker årligt, og falls er den dominerende årsag til skader. Ved hjælp af en bruser stall mat kan reducere risikoen for faldende mens brusebad.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com