Bruseren Diverter Installation

August 31

En bruseren diverter omdirigerer strømmen af vand fra badekar er tud, sender vand ud af bruserhovedet. Du betjene diverter ved at trække på stangen i toppen af badekarrets tud, og skub stangen ned igen, når du er færdig ved hjælp af bruseren. For at installere et brusebad diverter i dit badekar vandhane, skal du kun installere en tud, der allerede har bygget diverter. Din lokale hardware eller hjem forbedring butik vil have en række stilarter og finish på lager.

Instruktioner

•Fjern den gamle badekar tud, hvis et sådant er installeret. Inspicere undersiden af tuden at se hvis det er fastgjort med en sætskruen. Hvis det er tilfældet, bruge en unbrakonøgle til at løsne skruen, så træk tud off vandledningen.

•Twist tud fra røret ved at dreje det mod uret, hvis du ikke kan se en nuværende sætskruen. Hvis tuden ikke vride let i hånden, skal du bruge en rørtang for at vende tuden.

•Udskift vandrør hvis du kan se korrosion, snoede rør ud af væggen med en rørtang. Wrap rørgevind med blikkenslager er tape mindst to gange.

•Installer en ny tud på vandrør, ved hjælp af metoden til at installere tuden, som du brugte til at fjerne den gamle tud. Hvis du installerer en tud for første gang, vælger en tud at tråde på røret, hvis røret har tråde på enden, ellers brug en tud med en sætskruen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com