Bruseren Pan Installation

March 20

Et brusebad pan er i rummet under en stående brusebad når bruseren ikke omfatter en balje. I stedet for en balje med omgivende vægge inkluderer brusebad pan design en bruser surround, der ofte består af individuelle paneler, der gør op på væggene. Når du installerer en ny stående brusebad i dit hjem, er en af de vigtigste dele af processen installationen af brusebad pan, fordi det hjælper med at beskytte dit gulv fra vandskader.

Instruktioner

•Sæt bruser på plads på undergulvet hvor du planlægger at installere den. Spore omkring det med en sort markør, hvis du skal chip væk enhver fliser eller anden gulvbelægning.

•Chip væk del af gulvet, der er at komme i vejen for brusebad pan installation, ved hjælp af en hammer og mejsel. Hvis du ikke har fjernet enhver gulvbelægning endnu, fjerne det for komplet længde og bredde af brusebad pan, så det sidder på undergulvet.

•Tag fra hinanden bruser si. Sted si ind i hullet på bruseren panden så skærmen side vil blive set fra oven. Pakning af sien bør være på den færdige side af brusebad pan til at forsegle den. En gang i sted, skub en anden pakning på den anden side og skrue på møtrikken. Spænd den med en skruenøgle. Bemærk, at sien skal sidde direkte oven på hvor afløbsrør kommer op fra gulvet.

•Indstil bruseren pan på undergulvet. Check for at sikre det har niveau hele vejen rundt. Hvis det ikke er, fjerne det og installere træ shims langs den nedre side gøre det niveau.

•Drill pilot huller gennem del af bruseren pan læber, der kommer i berøring med væggen studs. Hvis du arbejder med en færdige væg, skal du finde studs med en stud finder.

•Installer rust-resistente skruer i de pilot huller til at sikre bruseren pan mod væggene.

•Sæt en sort kompression pakning over toppen af afløbsrør, der kommer op gennem sien i brusebadet. Sætte en trætromme over toppen af afløbsrør og trykke på det med en hammer, indtil det er skubbet ned i jorden. Dette vil skabe en vandtæt forsegling, således at vandet går kun ind i røret og ikke udenom.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com