Bruseren Pan vs flise

March 21

Bruser pander og flise er vigtige gulvbelægning materialer til brusebad installationer. Pander passer ind i hjørnet af brusebad stall og har cirka 4 tommer høje dæksider, der har en læbe til at lede vand på gulvet og ind i afløbet. En gryde er et must for ordentlig kloakering. Flisen kan anvendes på toppen af gryden eller panden kan stå nøgne til at tjene som den brusebad gulve. Mange boligejere vælger for at dække gryde med flisen til at give brusebadet et færdigt look.

Bruser pander

Bruser pander bruges til at line gulvet i en bruser. Pander bruges i boliger i dag er fremstillet af vandtætte materialer, såsom glasfiber eller akryl for udsatte pander, eller polyvinylchlorid (PVC) eller chlorerede polyethylen (CPE) til pander, der vil blive dækket med fliser. Alle tre typer er uigennemtrængelig for vand, hvilket gør dem særligt gavnligt for at bruge i brusebad. Før fremkomsten af PVC og CPE pander havde hjem bly bruser pander. Builders bruger typisk CPE hvis de er ved at opbygge en brugerdefineret pan på stedet, fordi CPE er mere smidigt end PVC. Noncustom job bruges præfabrikerede pander. Nogle gryder har forud skårne afløb huller, eller du kan skære et hul til afløbet, hvis en brugerdefineret position er påkrævet. En poly-fugemasse anvendes til pan at forhindrer vand fra siver ind mellem vægge og gulve.

Flise

Flise er vandtæt kvaliteter, der gør det velegnet til brug i brusere, og det giver også en bruser en godt færdigt look. Fliser bruges på brusebad gulve skal fastsættes, så de har en lille klasse, eller hældning, så vandet løbe ordentligt. Keramiske fliser er det mest populære valg; dog kan du flise brusebad med andre materialer, herunder porcelæn, granit og endda marmor. Fliser kan også bruges som en dekorativ kant omkring en præfabrikerede brusevæg. Standardstørrelse for bruser fliser er 4-1/4-tommer-kvadrat fliser, men valget er dit – du kan bruge større 12-inch firkanter eller små 1-tommer kvadrat fliser. Det vigtigste er at den flise, du vælger modstår vand oprustning.

Bruseren Pan og flise kombination

Nogle bygherrer og boligejere vælger for at bruge både et brusebad pan og flise. Denne kombination giver æstetiske fordele. Først, hvis gryden er flisebelagt, du kan se ikke det, og badet vil have en mere færdigt look. Hvis du er passe samlede væg-til-gulv i badeværelse og brusebad område, er kombinere en gryde og flise vejen at gå. Gryden vil yde beskyttelse mod vand, der er så nødvendige, og overliggende gryden med flisen vil opnå problemfri udseende, at du er efter ved at skjule pan med et lag af flise. Dog kan du kun dække en PVC eller CPE gryde med flisen; glasfiber og akryl bruser pander er beregnet til at stå som-er.

Overvejelser

Når man tænker på den lille mængde af gulvbelægning plads, en bruseniche tager op, er det virkelig ikke en stor budget-breaker til at gå med en brusebad pan og flise kombination. For eksempel kræver en 4-mund-square brusebad stall kun 144 standard 4-1/4-inch fliser. Dog til en bruser, der skal bruges af seniorer eller børn, kan et brusebad pan alene være et bedre valg. At fjerne flisen vil gøre brusebad gulvet mindre glat, hvilket reducerer den potentielle risiko for nogen glider eller falder i bruseren.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com