Bryant Furnace Pilot vil ikke tænde

September 12

Hvis ovnen pilot lys er gået ud i koldt vejr, ved hvilke ubehagelige gener, dette kan være. Selv i de varme måneder, en slukkede pilot lys--om Bryant eller eventuelle andre mærke--skal være hurtigt og sikkert rettet til genoprette fuld funktionalitet til din ovn. Den gode nyhed er, at sikkert relighting din Bryant pilot lys kræver kun et par enkle trin.

Før Relighting

Før selv forsøger at tænde pilot lys på din ovn, ventilere lokalet hvor ovnen er afholdt ved at åbne vinduer og døre og kører loft fans eller andre fans. Bebyggede gas omkring ovnen skal være skyllet ud med frisk luft til at beskytte mod muligheden for et naturgas eksplosion. Anmeld den ovn instruktionsbog. Hver ovn brugsanvisning vil omfatte instruktioner for relighting at ovnen pilot lys. Disse instruktioner skal være læst og forstået, før du fortsætter.

Relighting proces

Hvis din ovn bruger en gas pik, en enhed, der bruges til at regulere strømmen af gas i din ovn, sæt den til "Off". Hvis ovnen bruger en reset-knap i stedet for en gas pik, lukker de vigtigste afspærringsventil men holde mindre pilot ventilen åben. Igen, ventilere og giver et par minutter for gas til at bortlede fra luften. Efter et par minutter, sat gas pik til "Pilot," hold en match til pilot lys og tryk på hanen i 30 sekunder. Tryk på reset-knappen mens du holder kampen over pilot lys for reset knappen-stil ovne. Hvis pilot lys ikke lys, slip nulstillingsknappen eller indstille gas pik tilbage til "Off" og Gentag hele proceduren efter at tillade gas at undslippe fra værelset. Må ikke gentage processen et tredje gang hvis det andet forsøg er mislykkede.

Fejlfinding

Hvis relighting ovnens pilot lys manuelt var forgæves, kunne problemet andetsteds i ovnen. Kontroller circuit breaker for kredsløbet, som ovnen bruger og sørg for det ikke er udløst. En ovn har også en nødsituation afspærring switch, der vil forhindre pilot lys fra antændende hvis trippede; flip afspærring skifte, hvis det er blevet udløst. Nogle gange, vil pilot lys skal justeres lodret i rækkefølge at antænde gas brænder. Kontrollere og Følg fabrikantens instruktioner for enten sænke eller hæve pilot lys.

Andre overvejelser

Hvis ingen af de ovennævnte fejlfindingstrin lykkes relighting pilot lys, straks kontakte en gasselskab. Forsøger at tænde pilot lys alle flere gange på egen hånd vil sætte din familie på unødig risiko, så det er bedst at have eksperter på problemet fra dette punkt. I de fleste tilfælde gas udbydere ikke selv vurdere en afgift for at besøge dit hjem for at foretage fejlfinding af et problem med pilot lys. Hvis en gasselskab ikke kan gendanne pilot lys, skal du kontakte Bryant kundesupport og har Bryant håndtere problemet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com