Bryant Fyringsaggregater vil ikke tænde

January 23

Mens Bryant ovne kan give tilstrækkelig varme i kolde måneder, er en ovn, der ikke er belysning problematisk. Problemer, der kan forårsage belysning problemer omfatter circuit breaker og magt problemer, beskidt eller beskadiget filtre og forkert termostat indstillinger. Før du kalder en VVS-tekniker, er det vigtigt at forstå hvordan man kan løse de fleste af disse fælles problemer, efterhånden som de opstår. Dette kan forbedre din ovn ydeevne og mulig forringelse af energiomkostningerne.

Instruktioner

•Kontrollér ventil på din gastank. Hvis ventilen er slukket, eller hvis du har løbe tør for gas, skal du kontakte dit gasselskab. Tjek de gasrør fører til din ovn. Hvis nogen af dem er beskadiget, skal du kontakte en kvalificeret VVS tekniker til at inspicere og reparere dem. Beskadiget rør vil ikke levere gas til forbrænding passager.

•Kontrollér af SSU skifte ved siden af ovnen og sørg for at det er på "ON". SSU switch er en power switch, der ligner en lyskontakt. Det står for "Socket Switch Utility", og tillader dig at aktivere eller deaktivere din ovn. Hvis din ovn ikke er belysning, lokalisere den elektriske panel i kælderen eller bryggers. Åbne det og tjekke det breaker, der styrer din ovn er tilsluttet stikkontakten. Hvis afbryder er slukket eller udløst, vend det på.

•Kontroller din termostat indstillinger hvis ovnen stadig ikke lys. Sørg for det er i den "Varme" holdning. Hæve temperaturen til en indstilling, der er højere end den indendørs temperatur vises på din termostat skærmen. Flytte parameteren fan på din termostat til "ON" position.

•Drej sluk ovnen, og Åbn derefter filter kabinettet døren. Du kan have til at fjerne en eller to skruer afhængigt af Bryant ovnen du bruger.

•Skub luftfilter ud af filter kabinettet. Hvis det er en engangs media filter, erstatte den. Hvis du bruger en genanvendelige filter, vaske det med koldt vand og mild flydende vaskemiddel. Lad filteret tørre, og derefter geninstallere programmet.

Tips & advarsler

  • Hvis din Bryant ovn bruger en 1-tommer tyk filter, erstatte det månedligt. Erstatte bredere 2-tommer tyk og andre høj kapacitet filtre hver anden måned.
  • Kontakt en kvalificeret VVS-tekniker, hvis din ovn stadig ikke lys.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com