BTU af computerrummet klimaanlæg for størrelsen af rummet

September 25

BTU af computerrummet klimaanlæg for størrelsen af rummet

Når de varme dage i sommer ankommer, vil du sætte pris på et vindue air conditionere køling magt. Disse bærbare enheder er ganske let at installere og operere, og koster meget mindre end en central klimaanlægget. I klimaer hvor ubehageligt varme dage er sjældne, er Vinduesenheder tilbøjelige til at være din bedste køb. For at vælge den korrekte enhed, bør du kender størrelsen af rummet, og derefter Køb enhed med den korrekte britisk termisk enhed (BTU) rating.

Dimensionering diagrammer

Der er en række BTU dimensionering diagrammer tilgængelige på apparatet butikker og på internettet. Alternativ-varme-Info, for eksempel tilbyder et diagram anbefale 5.000 BTUs for rum størrelser mellem 100 og 150 kvadratfod; og en yderligere 1.000 BTUs for hver 50-square-foot stigning over dette interval. På 450 kvadratfod, anbefalede BTUs springet til 12.000; mellem 500 og 700 kvadratfod, 14.000 BTUs; og mellem 700 og 1000 kvadratfod, 18.000 BTUs.

Energy Star Ratings

Disse vurderinger svarer til dem, som den føderale regerings Energy Star hjemmeside, der tilbyder også rådgivning om hvordan man måler forskellige rumfigurerne. Energy Star anbefaler regnskab for visse variabler, der påvirker de afkøling krav på dit værelse. Hvis rummet er nedtonet, for eksempel, reducere BTU rating med 10 procent. Hvis den får fuld sol, øge BTUs af 10 procent; tilføje 600 BTUs, hvis mere end to personer optager plads på en regelmæssig basis; øge af 4.000 BTUs hvis du installerer enheden i et køkken.

Online lommeregnere

CSG-netværket tilbyder en handy online regnemaskine giver dig mulighed for at input Lokalernes dimensioner og flere variable, hvorefter stedet returnerer en anbefalede BTU vifte. Den første variabel er isolering--jo bedre isolering, jo lavere BTU rating (godt isolerede værelser har tendens til at opretholde varme samt kølighed). Du kan også fortælle stedet om rummet har direkte eksponering for solen, og hvorvidt det er et køkken.

Fabrikantens anbefalinger

Hvis du ønsker et mere præcist skøn, tilbyder "forbrugerrapporter" en detaljeret online regnemaskine, der er tilpasset fra et regneark, udgivet af den sammenslutningen af Home Appliance Manufacturers. Online regnearket har du input Lokalernes dimensioner, geografiske placering, væg og dør setup, vindue eksponering, antallet af personer, som sædvanligvis bruger rummet, loftshøjde, åbningstider og andre variabler. En driftsenhed vindue er valgt med denne ratingsystem bør tilstrækkeligt cool et værelse, men altid holde i tankerne, at fugtighed, antallet af mennesker til stede, åbne døre og vinduer, køling indstillinger og andre faktorer, der påvirker temperaturen enheden kan faktisk opretholde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com