BTU belastning beregning

May 1

At vide, hvordan magtfulde en klimaanlægget eller ovn, du har brug for er en af de mest vigtige faktorer når shopping for en ny VVS - varme, ventilation og aircondition - systemet. BTU belastning eller temperaturforandringer kravene, i din bolig skal der tages hensyn til effektiv aircondition eller varme. Uden denne viden er et sådant apparat du køber tilbøjelige til at være enten utilstrækkelige eller ineffektive.

BTU belastninger

Et levende område BTU belastning er antallet af BTUs kræves for at opvarme eller afkøle det. BTU er den sædvanlige forkortelse for British thermal unit, en enhed af varmeenergi, der anvendes til at måle opvarmning og nedkøling kapaciteter af klimaanlæg og ovne. Et apparat, der svarer bedst til din BTU belastning vil yde den bedste service.

Hvorfor belastning beregning er vigtigt

At kende dit hjem eller kontors BTU indlæse er et must, når du køber en ny vandvarmer eller klimaanlægget. Et apparat med en rating langt under niveauet, belastning ville have svært ved at holde temperaturen på et ideelt niveau. En alt for kraftig air condition, kan dog have lige så skadelige virkninger, kort-cykling ved at køle rummet for hurtigt og derefter lukke. Dette give ikke AC tid til at dehumidify rummet korrekt, efterlader for meget fugt i luften. En ovn, der er alt for kraftig vil også brænde brændstof ineffektivt og forårsage overskydende forurening.

Manuel beregning

Et levende område BTU belastning kan beregnes ca, ved hjælp af simple matematiske formler. Multiplicere den firkantede optagelser af rummet med 31,25 at finde området BTU belastning. Formere den firkantede optagelser af enhver nord-vender windows af 15,24 og andre vinduer af 80.64, at multiplicere produktet af denne ligning med 1,4 Hvis vinduerne er uden skygge at finde den samlede vindue BTU belastning. Gange den sædvanlige antal ombordværende med 600 at finde beboer BTU belastning. Endelig, formere effekt af enhver kontorudstyr 3.4 og alle lamper af 4,25 at finde deres BTU belastninger. Tilføje alle fem numre for at beregne den samlede BTU belastning af værelse eller bygning.

Andre midler til beregning

Hvis matematik ikke er din stærke kulør, kan du lige så nemt finde BTU belastning af andre midler. Consumer Reports giver et online-værktøj, der tager endda flere variabler i betragtning end manuel beregning, men automatiserer den faktiske computation, giver dig mere nøjagtige resultater for mindre arbejde. Der findes også andre lignende hjemmesider. For de mest nøjagtige resultater, dog ansætte en aircondition eller varme professional til at fastlægge den nøjagtige BTU belastning af dit hjem eller kontor.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com