Budget teatralske belysning teknikker

July 8

De standard værktøjer, der anvendes til at oprette tændte teater sæt kan være pebret. Hvis du er midt i skabelsen af et budget teatralske produktion, er der måder hvorpå du kan afholde de potentielt høje udgifter til belysning. Uanset dine budgetmæssige begrænsninger, kan du gøre belysning passer ind i din produktion finanser.

Brugt lysudstyr

Hvis du er budgettet spændes, men forsøger at lette et rum, der kræver professionel kvalitet teatralske belysning, kan købe disse produkter brugte være den bedste løsning. Mange virksomheder tilbyder brugt lidt professionel kvalitet theater belysning, perfekt til at skabe lys forpligtet til at sætte på en spiller på en stor scene eller i en anselig mødested. Besøg en teater levering butik i dit område og spørge om køb af brugt belysning, som mange butikker eller videresælge produkter kan give dig oplysninger om lokale re-sælgere. Hvis dit område er lys i theater butikker, tage din søgning online, gennemgå en af de mange hjemmesider, der specialiserer sig i salg af brugt theater belysning, som er anført i afsnittet ressourcer.

Lampe-lit sæt

Dem at sætte på deres produktioner i et mere intimt sted kan oprette en lampe tændt sæt. Hvis du planlægger at udfylde din plads med et soveværelse, stue eller hjemmekontoret scene, og alle dine handling finder sted i denne indstilling, placere lamper på indstilling stykker. Denne praksis giver din indstilling et naturligt look og giver seerne til at føle som om de er hjemme i din scene. Afhængigt af størrelsen af din teater rum, kan du bruge brug overalt fra 60 til 150 watt pærer. Hvis dit space er meget små, såsom en petite shadowbox theater, kan generelle 60 til 75 watt pærer give tilstrækkelig belysning. Hvis din plads er lidt større, skal du vælge en lysere 100-150 watt pære og bruge mange lamper til at sikre tilstrækkelig belysning. Det er bedst at bruge en almindelig glødepære over en energieffektiv eller halogen indstilling som nogle af disse mere miljøvenlige pærer tage en periode til tid til at nå maksimal lysstyrke. Praksis med at bruge lamper, som sæt belysning er ikke generelt effektiv hvis du har kulisser ændringer som trække stikket ud og flytte disse lamper kan være en vanskelig opgave.

Glimt lys natur

Med kreativitet, kan du gøre standard julelys glimt til tændte scene-indstilling værktøjer. I stedet for at investere i pin lys til at skabe en Stjernefyldt nattehimmel eller sparkly baggrund, skal du blot placere glimt lys gennem din baggrund materiale. Disse lys er billig og tilgængelig for alle, hvilket gør dem et passende valg for amatør teater produktioner.

Lys diffusorer og Gels

I stedet for at købe et udvalg af forskellige lys til at fylde dine belysning behov, købe en grundlæggende lys og ændre udseendet det skaber med diffusorer og geler. En diffuser passer over lyset og justerer dens intensitet, effektivt at omdanne en fed spotlight til en mere scene-vask oplysende værktøj. Ligeledes geler passer over lyset og ændre farven på bjælken. Ved hjælp af disse hue-ændrer værktøjer kan du vaske din stage i tonet lys og ændre fornemmelsen af din indstilling. Begge disse lys skiftende muligheder er væsentligt billigere end at købe forskellige lys, hvilket gør dem et klogt valg for budget bevidste.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com