Budgettet udsmykning idéer

June 28

Ved første tanke, kan udsmykning et hjem på et budget virke som en skræmmende opgave. Med lidt kreativitet og et besøg på sparsommelighed butik, kan budgettet udsmykning imidlertid blive en sjov og nem hjem projektet. Ifølge "Bedre boliger og haver," decorating på et budget ofte giver mulighed for opdagelsen af ellers overset d & eacute; cor elementer. Start med at vælge stilen af d & eacute; cor du gerne vil bruge i din bolig. Derfra, er indvendige udsmykning muligheder kun begrænset af din fantasi.

Genbrugsbutikker

Genbrugsbutikker er en ofte overset hjem d & eacute; cor skat. Hver dag, tager mennesker uønskede elementer fra deres hjem til den lokale Genbrugsbutik der skal genbruges i stedet smidt væk. Et af de bedste fund på en genbrugsforretning er en god ramme. Aldrig passet af et kunstværk i Genbrugsbutik uden at kontrollere kvaliteten af dets ramme. Simpel rammer kan koste så meget som $80 da købt ny, men kan findes i Genbrugsbutikker for omkring $10. En anden værdifuld Sparsommelighed butik finde er møbler. Gamle møbler kan slebet og refinished eller malede for at se nye for en brøkdel af omkostningerne ved at købe nye møbler.

Vindue behandlinger

Vindue behandlinger kan gøre et rum vises elegant og stærkt stiliserede, at bringe holdning og stemme til rummet. Desværre gå hjem ofte uden ordentlige vindue behandlinger på grund af omkostningerne. Smukke vindue behandlinger kan oprettes blot med nogle stof og en hot limpistol. Købe stof, der supplerer dit hjem d & eacute; ru på en lokal håndværk butik. Kigge efter inspiration af browsing professionel vindue behandlinger online, udskrive billedet og genskabe designet. En hot limpistol kan bruges til at oprette folder i stoffet, træder i stedet for en nål og tråd. Når du opretter vindue behandlinger for dit hjem, bede en assistent hos din lokale håndværk butik for rådgivning eller oplede enkle instruktioner online.

Planter

Planter kan hurtigt tage et værelse fra kedeligt til livlige. Planter er tilgængelige for en relativt lav pris fra havearbejde butikker, discountbutikker og specialgrafit hjemmesider året rundt. Tilføje et eller to planter til et værelse giver langvarig, enkel og hurtig decorating på et budget. Planter kan placeres på vindueskarme, borde, bænke, taburetter eller direkte på gulvet, hurtigt ved at blive et brændpunkt. Fås i alle former, størrelser og farver, der er en plante der passer til den eksisterende d & eacute; cor i ethvert hjem. Planter ikke kun tilføje design appel, de også opfriske luften i dit hjem ved at forbruge kuldioxid og producerer ilt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com