Bug Killer for træer

May 24

Insekter spiller en afgørende rolle i mange økosystemer optræder som bestøvere for planter af alle slags, som naturlige rovdyr til andre have skadedyr og mange andre vigtige roller. Insekter kan også blive skadedyr, men ved at sprede sygdommen og svampesporer, spise plantedele og derved udsætte dem for sygdom og infektion, og Bebo eller avl inde planter. Insekter kan være særlig problematisk for træer. Frugtbærende træer, for eksempel, er ofte generet af insekter, der spiser deres frugt og inficere det. Der er mange metoder til styring af skadedyr og insekter, der forstyrrer dine træer, men hvis du har brug at ty til brugen af pesticider, bruge nogle nøje overvejelser, når du vælger den rigtige en for dine behov.

Insekticid typer

Valget af hvilke insekticid til at bruge afhænger både typen af træ, du behandler og på de insekter, der generer det. Disse overvejelser vil sikre at dit træ ikke bringes i fare ved indførelsen af en giftig kemisk og at insekter holdes ordentligt på bay. Nogle almindelige kemiske forbindelser, som du vil sandsynligvis se når shopping for en insekticid er permethrin, almindeligvis anvendes til behandling af Udvisningshamre, larver og biller på mange almindelige træarter; acephat, almindeligvis anvendes til lacebugs, sawflies og skalaer; og bifenthrin, typisk bruges til at behandle galls, leaf biller og leafminers. Mange andre kemiske forbindelser der anvendes i denne egenskab; Det er umuligt at overvurdere betydningen af matchende insekticids aktive ingrediens og din træarter med de skadedyr, der generer det.

Hvornår skal anvendes

Kontrollere produktets mærkning om netop dette mærke af insekticid du købte er vind - og/eller regn-resistente; Hvis ikke du kan være nødvendigt at genanvende hvis insekticidet blev vasket eller blæst væk. Uden for at, afhænger det ideelle tidspunkt for år og dag at anvende insekticider mere af insektarter kontrolleret end på den kemiske sammensætning af insekticidet eller arter af træ. Bladlus, for eksempel, bør behandles ved det første tegn på bladlus angreb på træet eller af bladlus skader til træ blade, mens Udvisningshamre skal altid behandles, når de reproduktion i midten af maj til juni.

Andre insekticider Tips

Videnskaben om hvornår og hvordan man kan anvende insekticider til bedste kontrol insekt populationer er ikke nøjagtige. Der er generelle retningslinjer, der er bestemt til træ og insektarter, men du skal altid følge instruktionerne mærkning i første omgang. Regeringen regulerende organer som Environmental Protection Agency (EPA) ofte husker og udfase brugen af bestemte kemikalier på grund af miljømæssige og sundhedsmæssige betænkeligheder. Check havearbejde butikker ofte for nye kemikalier, der kan være mere effektiv til behandling af insekter skal du fjernet og afbryde brugen af nogen mindede om kemikalier.

Andre metoder til insekt kontrol i træer

På grund af sundheds- og miljøhensyn omgiver brugen af kemiske insekticider, anbefale eksperter altid forebyggende foranstaltninger og naturlige insekt kontrolmetoder før ty til brugen af kemiske pesticider. Velsagtens er den mest effektive af disse at købe og plante træet kultivarer, der er naturligt resistente over for insekter. Derudover anbefales det at bruge såkaldte "biorational" pesticider, der dræber kun målrettet arter mens gavnlige arter intakte.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com