Bug spray for planter

August 11

Bug spray for planter

Hjem gartnere befinder ofte sig kæmper insekt skadedyrsangreb på deres houseplants og planter i deres have. Insekt skadedyrsangreb der bedst styres ved at kombinere kulturelle bekæmpelsesmetoder med bug sprøjtemidler til bekæmpelse af skadegørere. Det er altid bedst at undgå insekt skadedyrsangreb med ordentlig pleje end forsøge at behandle dem efter insekt populationer er høj.

Gartneri olier

Gartneri olier er tilgængelige på dit lokale Havecenter og er effektiv i behandling af forskellige insekt skadedyrsangreb på indendørs planter og planter i haven. Bladlus, skalaer, mider og mealybugs er alle modtagelige over for virkningerne af olie spray. Gartneri olier arbejde ved at placere en belægning af olie på insektet, forårsager sig hen til blive kvalt og dø. Olieprodukter kan også hjælp kontrol svampesygdomme som sodede skimmel og meldug.

Insektbekæmpelsesmidler Spray

Insektbekæmpelsesmidler sprays findes i spraydåser og er ofte effektive til at reducere insekt skadedyrsangreb. Før du køber en insektdræbende spray, læse etiketten omhyggeligt for at være sikker på, at bruger du den rigtige spray for din bestemt skadedyr. Insektbekæmpelsesmidler sprays fungerer bedst hvis den anvendes uden for. Bringe dine indendørs planter inde i, efter at produktet har tørret på bladene helt. Anvende enhver pest control produkt kan beskadige dit anlæg, så sørg for at holde dyse en rimelig afstand fra bladene til at undgå blad brænde.

Insektbekæmpelsesmidler sæber

Insekticid sæbe spray kan hjælpe med at kontrollere en række forskellige skadedyr herunder blonder bugs og biller. Disse sprays skal grundigt frakke plante blade og skadedyr for at være effektiv. Koncentrere sig om sprøjtning de nederste blad overflader af anlægget, da dette er, hvor mange skadelige skadedyr samles til foder. Genanvende insekticid sæbe spray efter to uger til at forhindre reinfestation.

Hjemmelavet Sprays

Mange husejere foretrækker at gøre deres egen bug spray, fordi de er sikre og ugiftige. I mange tilfælde, hjemmelavet sprays er meget billigere og arbejde lige så godt som kommercielle bug spray. US Department of Agriculture anbefaler sprøjtning en kombination af madlavning olie og flydende skålen vaske på din angrebne planter. Kombiner 1 kop madlavning olie og 1 tbsp. flydende skålen vaske skal bruges som en base. Tilføj 4 tsk af din base løsning til 1 pint af vand og spray på dine planter for at slippe af med spider mider, bladlus, whiteflies og skalaer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com