Bugs at fratage nåle af fyrretræer

January 5

Fyrretræer er kendt for deres højde og skønhed. Disse træer er ofte placeret i værfter som modellen træer eller bruges i kommercielle landskaber. Mens fyrretræer er typisk fri for sygdomme, kan de lide fra insekt skadedyrsangreb. Bagworms og rødhårede pine sawfly er almindelige skadedyr af fyrretræer, forårsager bladtab og reduceret vigor.

Typer

Bagworms er skadedyr, som ofte angriber fyrretræer, Gran, enebær, arborvitae og cedertræ. Disse larver er let genkendes af de brune poser, de placerer på vært træer. Bagworms larver lever inde i posen og kun forlade taske til foder på værten træet. Kvindelige bagworms lægge op til 300 æg inde i deres pose, hvor æggene forbliver indtil de klækkes.

En anden fælles skadedyr af fyrretræer er rødhårede pine sawfly. Dette skadedyr er kendt for at defoliate ornamentale pines, såvel som dem, der vokser i naturen. Den rødhårede pine sawfly foretrækker at angribe jack fyr, rød fyr, skotterne, skråstreg pine, longleaf fyr, loblolly pine, rødgran, eastern white pine og tamarack. Denne skadeorganisme typisk angriber mindre fyrretræer, dem under 15 fødder i højde. Larver af rødhårede pine sawfly er ansvarlig for defoliating vært træer. Larverne er 2,5 cm i længden og modenhed, har et rødt hoved og ofte dækker hele grene i store kolonier.

Effekter

Ifølge University of Kentucky foder bagworms på host træer til seks uger. I løbet af denne tid, ældre Larverne lever løv og fortære hele blade. Skadedyr fortsætter fodring indtil alle fyrrenåle er strippet fra træet. Store parasitære kan dræbe fyrretræer, især dem under stress fra tørke eller sygdom. Larver af rødhårede pine sawfly feeds på pine tree nåle, så godt. Unge larver foder på nåle, men forbruge ikke dem. Da larverne modnes, det forbruger hele nålen og defoliates hele træet. Når larverne strimler træ af sine nåle, begynder det fodring på barken af træet. Nogle fyrretræer kan dø fra tunge angreb, især rød fyr og jack pine.

Kulturelle kontrol

Bagworms kan styres af picking larver fra træet i hånden. Efter fjernelse af larver, placere dem i en spand med sæbevand til at ødelægge dem. Sørg for at fjerne de brune, tynde poser for at undgå reinfestation efter klækning. Rødhårede pine sawfly larver der ofte styres af aggressiv insekter som snyltehvepse. Disse hvepse angribe sawfly, reducere deres numre. Hvis lys angreb af sawfly larver fodring på din fyrretræ, fjerne dem i hånden og læg i en spand med sæbevand til at ødelægge. Du kan også ryste dem fra mindre træer.

Kemisk kontrol

Kraftige angreb af bagworms og rødhårede pine sawfly larver kan kræve insektbekæmpelsesmidler spray til at fjerne og kontrollere dem. Anvende insekticider med aktive ingredienser Bacillus thuringiensis (BT) eller spinosad for de bedste resultater. Insekticider virker bedst, hvis det anvendes mens larverne er små, som er typisk i juni måned.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com