Bugs i Mississippi-deltaet

October 6

Bugs i Mississippi-deltaet

Den Mississippi Delta er en region, der består af meget af kystnære Mississippi og Louisiana mellem Atchafalaya bugten og de Chandeleur øer. Denne region har mange floder, vandløb, moser og bayous. På grund af dette, det er hjemsted for mange forskellige insektarter, hvoraf mange bor i eller i nærheden af vand.

Østlige Lubber græshoppe

Den østlige lubber græshoppe, eller Romalea microptera, er en art af græshoppe indfødte til dele af det sydøstlige USA, herunder Mississippi delta regionen. Østlige lubber græshopper har korte vinger, normalt kun omkring halvdelen af længden af deres organer, og er ikke i stand til at flyve. I stedet, de hop korte afstande ved hjælp af deres lange bagben eller gå langs jorden. De voksne græshopper er normalt 6-8 cm i længden. De har gule organer med sorte og hvide markeringer. For at beskytte sig selv mod rovdyr, udsender østlige lubber græshoppe en skum-lignende spray fra sin brystkasse, som indeholder irritanter.

Sort soldat flyve

Den sorte soldat flyve, eller Hermetia illucens, er en art af ikke-bidende fly hjemmehørende i mange dele af USA, herunder Mississippi. Voksne er normalt omkring 15-20 mm i længden. Som navnet antyder, er sort soldat fluer for det meste sort i farven, selvom voksne hunner kan have en rødlig nuance på deres underliv. Disse fluer feed på de fleste typer af rådnende organisk materiale, såsom gødning, ådsler og plante nægte. Deres avl lokaliteter omfatter ofte udendørs toiletter, kompost bunker og områder med høje koncentrationer af fjerkrægylle.

Røver Fly

Røver fluer er store fluer, som er ofte forveksles med bier og hvepse. De er hjemmehørende i mange dele af det sydlige USA, herunder Mississippi-deltaet. Røver fluer er generelt 3/8 tomme til 1 1/8 tomme i længden. De findes ofte på stængler af lavt voksende planter eller flyvende lav til jorden. De fleste former for røver fluer er sort med behårede organer, og tilspidset underliv. Deres ben er lang for jagt og gribe byttet. Voksen røver fluer har mund dele designet til at gennembore ligene af bytte og suge væsker til mad. De lever af andre arter af fluer, bier, biller, græshopper og hvepse.

Leaf Footed Bug

Leaf footed bug, eller Leptoglossus phyllopus, er et insekt i Coreidae insekt-familien, som er hjemmehørende i mange dele af Nordamerika, herunder Mississippi. Det ser meget gerne en fælles stank bug. Det er generelt 3/4 tommer i længden og mørkebrun med gule striber. Det stammer sit navn fra sin to taske ben, som er flade og ligne blade. Leaf footed bugs feed på mange arter af planter, herunder bomuld planter, bønner, tomater og en bred vifte af frugter. Som fælles stank bugs, har leaf footed bugs specialiseret kirtler, der producerer en ildelugtende lugt når fejlen føler sig truet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com