Bugs skadelige for Zucchini planter

March 19

Bugs skadelige for Zucchini planter

Hvis du har planer om plantning zucchini, være på udkig efter insekter, der kan skade vegetabilske. Insekter spiller en stor rolle i død af planter og afgrøder i hele verden. Den mest almindelige måde at beskytte haven mod skadedyr er konstant inspektion og rengøring. Vask med insektdræbende sæber og pesticider kan forhindre insekter, der generelt angriber zucchini.

Squash Bug

Squash bug er fælles i hele USA og er berygtet for at angribe medlemmer af familien cucurbit, som er vin afgrøder. Squash bug generelt feeds på blade af planten, men det kan begynde at fodre ud af frugt som sæsonen skrider frem. Når squash bug feeds det suger ud næringsstoffer og blokerer strømmen vand, som vil forårsage dit anlæg til visne eller begynde at udvikle gule pletter.

Agurk Bille

Agurk beetle er mest almindelige i det sydlige USA og er kendt for at angribe melon-lignende planter. Generelt, agurk beetle feeds på blade, blomster og pollen, der forårsager dine planter for at blive syge og til sidst visner. Agurk beetle værter bakterien i maven hele vintermånederne mens overvintrende. Når foråret begynder, og de begynder at fodre spredes bakterien på dine planter fra biller afføring og munden.

Sort Cutworm

Cutworm er fælles for hele det sydlige USA og er kendt for sine angreb på vegetabilske planter. Cutworms forårsager mest skade i foråret og generelt angribe når planten er lille og tilbud. Larverne dvale i den fugtige jord i løbet af dagtimerne og kommer til overfladen ved mørkets frembrud, afskære planten lige over overfladen af jorden.

Spider Mite

Spider mider er fælles for det midtvestlige USA og er mest aktive i sommermånederne. De angriber normalt haveplanter, træer og buske, forlader skade herunder blad misfarvning og flecking. De kan give din plante en plettet udseende, hvilket kan føre til visnende blade og endda døden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com