Bugs, som Morning Glory blomster

April 8

Bugs, som Morning Glory blomster

Morning glory blomster trives i blomsterbede i fuld sol og er ofte brugt som et bunddække. Disse blomster er generelt sundt og for det meste fri for skadelige insekter. Men to fælles skadedyr kan angribe formiddag herlighed og skade dens sundhed og udseende. Både bladlus og spider mider sugende skadedyr, der kan beskadige formiddag herlighed ved fodring på dens blade.

Typer

To bugs, der favoriserer formiddag herlighed blomster sugende skadedyr. Bladlus er pæreformet bugs, der kommer i en række forskellige farver som sort, rød, grøn, pink, gul og brun. Nogle bladlus har gennemsigtige vinger og andre er vingeløse. Alle bladlus er små og svære at se med det blotte øje.

En anden fælles skadedyr af formiddag herlighed blomster er spider mider. Disse otte-legged skadedyr findes ofte fodring på en række prydplanter, blomster og buske. Spider mider typisk foder på bunden af anlægget blade, suger saft fra løv med skarpe mund dele. Morning glory opretholde ofte betydelige fodring skader før spider mite skadedyrsangreb er bemærket. Spider mider kan påvises ved omrystning blomster eller blade over et hvidt ark papir. Hvis spider mider er til stede på dit anlæg, vil de falde på papiret.

Effekter

Morning glory blomster, der har bladlus angreb kan udvikle grå eller gule pletter på bladene og bladene kan blive forvrænget. Mens du fjerner plante sap fra bladene af formiddag herlighed, udskiller bladlus honningdug. Dette sticky stof overholder overfladen af formiddag herlighed blomster og forårsager skimmel svampe til at holde der, så godt. Denne betingelse er kendt som sodede mug, som fik sit navn til sin nære lighed med skorsten sod. Denne betingelse er ikke sundhedsskadelige formiddag herlighed men forårsager anlægget til at blive en uskøn, klæbrig rod.

Spider mider sted ofte webs spundet fra silke til formiddag herlighed blomster, stængler og blade. Indeværende web er et tegn på tunge spider mide angreb. Andre symptomer forbundet med spider mite skadedyrsangreb omfatte gulfarvning af blade, æggeskaller i bunden af anlægget og blad Brunering. Tunge spider mite fodring årsager blade at blive stiplede eller nistret og angrebne planter lider af nedsat kraft og dårligt helbred.

Kulturelle kontrol

En bred vifte af naturlige rovdyr æder bladlus og spider mider i din have. Lady biller, snyltehvepse, assassin bugs og praying mantis er alle naturlige aggressiv insekter, der æder bladlus og spider mider, at holde dem under kontrol. Undgå at bruge insekticider på din morgen herlighed hvis aggressiv insekter er til stede, da disse produkter typisk dræbe aggressiv insekter og kan forårsage en stigning i populationen af bladlus eller spider mite. En anden metode, der er ofte succesfulde i at holde bladlus og spider mider under kontrol syringing. Syringing er processen med at vaske dine planter med en hård strøm af vand, som slår fejl fra planterne. Gentag processen mindst to gange hver uge for optimal kontrol.

Kemisk kontrol

Insektbekæmpelsesmidler sæber bruges ofte til at holde bladlus og spider mider under kontrol i udendørs planter. Gælde hele planten, koncentrerer sig på undersiden af plante blade hvor skadedyr samles insekticid sæbe. Gartneri olier er også effektive til at reducere skadelige skadedyr. Olie-baserede produkter kan også hjælpe løsne og fjerne sodede skimmel svampe, som er ofte til stede med sucking skadedyr, der udskiller honningdug. Både insektbekæmpelsesmidler sæber og gartneri olier skal gøre kontakt med bugs til at arbejde effektivt. Miticides er også tilgængelige for spider mite kontrol; Vælg en pyrethroid produkt for de bedste resultater.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com