Bugs spise min sommerfugl buske

September 4

Bugs spise min sommerfugl buske

Sommerfugl buske er store buske, der producerer klynger af blomster; de er vokset til tiltrækker gavnlige insekter som sommerfugle til haven og skønhed de tilføjer til ethvert landskabsdesign. Men insekt problemer udgøre en alvorlig trussel mod sundheden for en butterfly bush og kan forårsage busk bliver svag og modtagelig for sygdomme.

Typer af insekter

Nogle af de insekter, der påvirker sommerfugl buske omfatter bladlus, mider og japanske biller. Alle tre typer af skadedyr lever af blade, stængler eller blomster af planten, får det til at blive svag og mister næringsstoffer. Disse insekter æder planter som sommerfugl buske i hele vækstsæsonen, svække dens blomst produktion. Insekter som bladlus leve på en plante i hele livscyklussen, forårsager stor skade.

Effekter

Ud over svækkelsen af planten forårsaget af problemer med insekter som bladlus, japanske biller eller spider mider, planten mister næringsstoffer og producerer svagere, mindre levende vækst. Huller i bladene eller stængler venstre er af problem insekter ideelle steder for sygdomme til at begynde at påvirke butterfly bush. Bladlus bære ofte sygdomme med dem fra plante til plante, hvilket gør det mere sandsynligt, at en butterfly bush vil kontrakten sygdomme, hvis det har problemer med skadedyr.

Biologisk skadedyrsbekæmpelse

Insekter som mariehøns, også kendt som lady fugle, er naturlige rovdyr af nogle skadedyr insekter, herunder bladlus og visse typer af larver. Frigive mariehøns på en butterfly bush er en måde at kontrollere skadedyr befolkninger uden tilføjelse af kemikalier i miljøet. Mange havecentre sælge aggressiv insekter. Biologisk skadedyrsbekæmpelse øger biodiversiteten og hjælper med at holde butterfly bush sund.

Kemisk skadedyrsbekæmpelse

Pesticider og feromon fælder er nyttige til at kontrollere insekter som de japanske biller. Feromon fælder hjælp draw japanske biller fra en plante og forhindre dem i at beskadige den. Anvende pesticider i det tidlige forår til at hjælpe kontrol larver befolkninger og i hele andre dele af året. Kemisk skadedyrsbekæmpelse hjælper mindske skadedyr befolkninger og beskytte butterfly bush mod alvorlige insektangreb.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com