Bukkehorn planter

August 22

Bukkehorn planter

Bukkehorn (Trigonella foenum-graecum) er en årlig urt, der er en del af familien ærteblomstfamilien. Nogle andre almindelige navne for anlægget omfatter fuglens mund og græske hayseed. Bukkehorn er vokset over hele verden som en semi-aride afgrøde. Det er almindeligt anvendt som en urt i mange internationale retter, især dem fra Etiopien og Eritrea i Afrika og Indien.

Dyrkning

Bukkehorn bør sås udendørs i midten af foråret, når jorden varmes. Frøene spire normalt inden for et par dage. Tynde planter til 4 inches fra hinanden. Urten er godt når de dyrkes i fuld sol og i jord, der er rig, veldrænet og enten sure eller neutrale. Bukkehorn er relativt lav vedligeholdelse til pleje og vokse.

Sundhed

Selvom Bukkehorn ikke er officielt blevet analyseret af den amerikanske Food and Drug Administration, har planten længe været brugt til at lindre forskellige sundhed elendighed. Bukkehorn har traditionelt været indtages oralt at lindre maveproblemer og behandle appetitløshed. Anlægget er også blevet brugt som en aktuel hudbehandling for at administrere hud-relaterede problemer, herunder eksem, sår, bylder og betændelse.

Kulinariske

Bukkehorn byder på mange kulinariske applikationer. Urten er en populær fødevare og flavoring middel. Dens frø er almindeligt anvendt til at gøre pasta, karry pulver og pickles, mens dens spirer og blade er ofte indtages som grønne salater og andre retter. Bukkehorn er en velkendt ingrediens i karry retter, ahornsirup og mange sød konfekt i Mellemøsten.

Beskrivelse

Planter har tendens til at nå højder på mellem 1 og 2 1/2 fod. Bukkehorn planter har trifoliate blade. I begyndelsen af sommeren, hvide blomster vises på planterne og vende i tynde, lange, gulbrune bælg, der består af brune frø.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com