Buksbom busk plantning oplysninger

August 19

Buksbom busk plantning oplysninger

Boxwoods langsomt voksende stedsegrønne buske. Disse buske anvendes ofte til hække, bonsai planter og topiaries. De hvide brikker i et træ skak sæt er normalt lavet af Buksbom, fordi træet er tætte og robuste. Busken er lav vedligeholdelse og let at plante sig og vokse.

Betingelser

Plante din boxwoods i jord, der har en pH på 6,5 til 7,5. Bruge en jord-test kit til at vurdere jorden. Tilsætte kalk til jorden, hvis pH er for lav og tilføje svovl til jorden for at sænke pH. Boxwoods er yderst fleksibel og kan vokse i halvskygge eller fuld sol og tørke tolerant. Busk foretrækker et tempereret klima og veldrænet jord. De hårdføre versioner, såsom koreanske Buksbom, kan overleve den bidende kulde i nordlige vintre.

Plantning

Grave et hul, der er dobbelt så stor som rodklumpen. Hvis rodklumpen er 6 inches rundt, skal hullet være 12 inches lang og 6 inches dyb. Dette giver mulighed for rødderne til at sprede og har plads til at vokse og til jorden. Placere rodklumpen ind i hullet og genopfylde hullet med de oprindelige jord. Vand busk med omkring 2 inches af vand. Hold jorden fugtig, som planterne vokser. Ikke kingsize. Boxwoods bør plantes 12 til 18 inches fra hinanden.

Gødning

Befrugte din boxwoods, når de begynder at vise tegn på en kvælstof mangel. De nederste blade af busk vil begynde til gul. Udsendes en 10-6-4 gødning omkring bunden af planten. Sent efterår er det bedste tidspunkt at befrugte fordi det vil bidrage til at støtte rodvækst. Hvis du tillader gødning til at komme i kontakt med rødderne af busken, kan det medføre rod brænde.

Barkflis

Anvende en 2 - til 3-tommer lag barkflis på bunden af boxwoods. En god strimlet, hårdt træ barkflis virker godt, fordi det kan stabilisere pH i jorden, som det henfalder. Barkflis kan bidrage til at bevare fugt i jorden og kan hjælpe med at bekæmpe ukrudt i bunden af planterne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com