Buksetrold skab ideer

December 22

Dit barns skabet er mere end et sted at opbevare tøj: det kan være et sted, hvor læring finder sted og hvor træfninger over uafhængighed er løst. Tilrettelæggelsen af dit barns garderobe er sandsynligvis midlertidig, da hun vil vokse og modnes at behøve sit tøj parret i matchende farver. Buksetrold fase er hastigt stigende uafhængighed, læring og fysiske udvikling. Toddler's closet bør matche hendes behov og hendes personlighed og også drage fordel af hendes evne til at lære gennem hver aktivitet.

Sikkerhed

Dit barn vil formentlig klatre enhver struktur i hans skab, så sikkerheden er den første overvejelse. Småbørn er nysgerrig, eventyrlysten, fysisk aktive og uvidende om de fleste farer. Bruge åbne kuber eller reoler der er boltet til gulve og vægge og ikke nå meget højt. Kister med låg eller kabinetter med døre kan blive steder hvor en lille barn kunne være fanget. Undgå at placere genstande på høje hylder i et almindeligt syn, da dit barn vil sandsynligvis forsøge at finde en måde at nå elementet. Vælg plast bøjler uden dele, der kan komme ud. Oprette en walk-in closet uden døre.

Uafhængighed og valg

Mange forældre oplever perioden når et lille barn ønsker at bære det samme tøj hver dag eller uld parka på en varm sommerdag. Organisere dit barns garderobe, så hun kan vælge sit tøj hver dag. Dette betyder, at stænger installeret lav nok for hende at nå og åbne hylder eller stabling kuber til opbevaring af sokker, undertøj og sko. Opmuntre dit barn til at placere hendes tøj i vaskeri hæmmer når hun undresses. Hendes lille barn-højde skab stænger og cubbies vil opmuntre hende til at prøve nyt tøj kombinationer, og da du levere tøj til hendes pint-størrelse skab, opfylde sit ønske om at træffe sit eget valg mens du nogle kontrol.

Organisation

Billeder eller applikationerne kan hjælpe dine buksetrold, organisere hans tøj på hans egen. For eksempel, mærkat billeder af sokker og sko til tilsvarende kuber eller hylder. Tilføje afrundede knopper til at hænge op frakker og jakker eller installere et pegboard, så han kan vælge hvordan man hænge forskellige elementer, som handsker, tørklæder og hatte. Brug struktur-foret kurve på hylderne for at holde undertøj eller sokker. Dit barn vil gerne trække ned kurven, hentning af sokker og sætte kurven tilbage på plads. Tilføje en vejr bord til skabet til at hjælpe dit barn kjole til dag og lære om vejret.

Farve og dekoration

Male væggene i dit barns garderobe til at matche farverne i hans værelse eller bruge en anden farve på hver væg af skabet. Male væggene en farve ca halvvejs ned og bruge en anden farve til nederst halvdel af væggene. Holde de hvide vægge og tilføje farve med tilbehør, såsom pastelfarvede bøjler, farverige tekstiler i reoler kurve og store farverige applikationsbroderi til væggene. Ramme dit barns kunstværk og hænge kunst på væggene i hans skab. Bruge dit barns yndlings tegneserie eller bog til at oprette et tema i skabet. En farverig, velorganiserede closet byder velkommen dit barn hver morgen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com