Bulk papirkurven fjernelse tip

July 10

Skrald lastbil kommer regelmæssigt at tage væk din husstand trash, men nogle gange du finde dig selv med "bulk" trash--af store emner eller store mængder af junk, du skal slippe af med. Det kan være resultatet af en bevægelse, en home-forbedring projekt eller køb af nye møbler eller apparater. Der er måder at gøre opgaven med bulk papirkurven fjernelse meget lettere samtidig sikre, at du bortskaffelse af denne ting på den bedst mulige måde.

Sorter

Sortering Papirkurv kan ikke være en dælen af en masse sjov, men det kan spare dig tid og hovedpine. Da så mange elementer er genanvendeligt og så mange er betragtet som farlig, du ikke vil gøre nogen en tjeneste ved blot dumping alle dine bulk papirkurven i en stor bunke. Du kan også få en bøde på visse områder. Kontrollere din by eller county regering hjemmeside for genbrug regler, og sørg for, at du overholder. Derefter sortere papirkurven i en række kategorier. Disse vil sandsynligvis omfatte farlige materialer, såsom batterier, kemikalier og elektronik; grønne materialer, såsom træ grene og afklippet græs; papirprodukter, herunder æsker, pap og junk mail; og lige-ud skrald, som rådnende fødevarer.

Forberede

Holde hver kategori af papirkurven i sine egne bunke eller afsnit. Du kan finde at nogle artikler, som gamle tøj eller legetøj, kan pakkes og doneret til en Genbrugsbutik. Andre emner vil klart behov for at blive trukket. Slips fladtrykt æsker, pap og andre papirprodukter i pæn lille bundter. Vikle bundter af grene og blade, skære dem ned til korrekt passe i et bundt, der er overskueligt. Græs stiklinger og løse blade kan placeres i biologisk nedbrydelige skraldeposer. Brug naturlige snor til at binde din bundter, så ledningen kan behandles sammen med materialet. Farlige materialer bør være indeholdt i bundter, kasser, flasker og tasker og tydeligt markeret som farligt. Regelmæssig trash kan bortskaffes på den passende placering, bundet i knipper eller sække.

Disponere

Elementer i hver kategori kan være nødvendigt at gå til forskellige steder. Nogle amter og byer tilbud bulk trash pickups ud over den regelmæssige indsamling tidsplan. Disse dage er ofte tilbydes hvert par måneder. Tjekke websteder for specifikke oplysninger og gemme din papirkurv på et diskret sted, mens du venter på dag. En anden mulighed er at aflevere varer på en udpeget placering, normalt genanvendelse stationen eller en losseplads. Disse oplysninger, bør opføres på den rette hjemmeside.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com