Bungalow hjem i 1940 ' erne

February 4

En bungalow er en one - eller en-og-en-halv-historie hjem der ofte har nogle type af veranda. Udtrykket stammer fra Indien og Gujarati ordet "Bangalo." Bungalows først dukkede op i USA i slutningen af 1800-tallet og fortsatte med at stige i popularitet gennem 1900-tallet. I 1940 ' erne, især i slutningen af anden verdenskrig, forårsaget urbanisering oprettelsen af forstæder, med nye og moderne bungalow hjem eftertragtede af unge ægtepar.

Chicago

Chicago bungalows blev bygget fra 1903. De havde en og en halv historier og moderne bekvemmeligheder for tid, som el og centralvarme. De blev konfronteret med mursten, sten trim og store vinduer og lav, overhængende tagene. Mange havde også kældre. I 1940 ' erne, Chicago-stil bungalows begyndte at miste deres appel og nybyggeri var generelt af de mere moderne Ranch og minimalistisk design.

Ranch

Med populariteten i bil kom Ranch bungalow, komplet med garage. I 1932 lavet San Diego arkitekt Cliff maj en bygning typen inspireret af den spansk hacienda, han kaldte "den tidlige Californien Ranch hus." Var det en lav slyngede, folkesprog bygning der fulgte konturerne af jorden. Stilen var stærkt fremmet i 1940erner og 1950erne i nye forstæder Fællesskaber. Karakteristik af en Ranch hus omfatter en bred, jordbehandlingsteknik profil, lavt sat tag, dyb tagudhæng og en garage, der er placeret på forsiden af huset.

Minimalistisk

Minimal traditionelle karakteristika integreret en fremadvendte gavl med et længere afsnit, lille udhæng og den mest forsimplede af arkitektoniske detaljer. Minimalistisk design var mere om overkommelige priser, som det var æstetik, og minimalistisk bungalows blev bygget frodigst i store tarmkanalen-boligkomplekser, før og efter anden verdenskrig.

Forskudt plan

Split-niveau begyndte at dukke op fra midten af 1940 ' erne, at blive mere populære i 1950 ' erne. Dette designstil er kendetegnet ved en to-etagers afsnit stødte op midten niveau til en en-etagers fløj, som opretter tre niveauer af plads til familier at udnytte til sove, fritid og spisning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com