Bunker af Pink Bugs omkring et træ

July 29

Bunker af Pink Bugs omkring et træ

Mange prydtræer, blomster og buske lider af insekt skadedyrsangreb. Bladlus er en fælles skadedyr af mange prydtræer herunder blomstring crabapple, apple og Dansk hawthorne. Disse insekter kommer i en række farver og samles på de nederste blade af værtsplanter og træer. Bladlus fodring kan forårsage nogle uønskede symptomer i vært træer.

Identifikation

Bladlus er insekter med soft-organer og piercing mouthparts. Denne skadeorganisme normalt congregates på de lavere blade overflader af vært træer og er ofte i store klynger. Bladlus feed på blade af værts træer med skarpe mouthparts anvendes til at udvinde plante sap fra bladet. Fodring personskader ikke dræbe ofte værtsplanter, men angrebne planter ser ofte laset og usunde. Nogle planter er mere modtagelige end andre over for virkningerne af bladlus angreb og lider under alvorlige virkninger. Bladlus bære ofte vira, der overføres til planter gennem fodring. Bladlus er ofte, hvid, pink, gul eller grøn farve og er meget lille.

Effekter

Bladlus fodring forårsager ofte blade til at udvikle små hvide eller gule pletter. Dette er kendt som stippling. Andre symptomer på bladlus angreb omfatter blad visnen, gulfarvning og forvrængning af blade. Alvorlige skader fra bladlus fodring årsag blade af værts træer punktering, og frugt eller blomster kan være forkert udformet. Bladlus producerer et stof, der er kendt som honningdug efter indtagelse af store mængder af planten sap. Denne ekskrementer medfører en uskøn tilstand kendt som sodede skimmel til at udvikle på værtsplanter. Sodede skimmel er en sort svampe belægning på vært plante blade, blomster og frugt. Denne belægning kan gnides ud af planter, men vender hurtigt tilbage.

Kulturelle kontrol

Lette angreb af bladlus der bedst styres af sprøjtning en strøm af vand på træet. Dette vil fjerne bladlus fra træet og holde dem under kontrol. Gentag processen to gange hver uge for de bedste resultater. Bladlus kan også fjernes fra værtsplanter og træer ved at vaske din plante med sæbevand. Sted 1 tbsp. af flydende opvaskemiddel i 1 quart af vand, bland godt og skyl dit træ en gang om ugen. Visse typer af gavnlige insekter såsom lady biller og grønne lacewigs æder bladlus. Disse insekter er tilgængelige for bladlus kontrol. Det er vigtigt at undgå at bruge nogen insekticider på dit træ eller plante hvis ved hjælp af gavnlige insekter til skadedyrsbekæmpelse. Disse produkter vil dræbe de gavnlige insekter samt bladlus.

Kemisk kontrol

Gartneri olier styre bladlus ved belægning dem med olie, forårsager dem til at kvæle. Disse produkter skal grundigt frakke træ og insekter kan fungere korrekt. Insekticider, som forstyrrer nervesystemet af insekter bruges ofte i bladlus kontrol. Købe et produkt med den aktive ingrediens malathion for de bedste resultater.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com