Bush skærende værktøjer

June 22

Bush skærende værktøjer

Græsplæne vedligeholdelse kræver flere værktøjer, både drevet og manuelt, for at sikre, at alle komponenter af græsplæne og værftet er sunde, velplejede og vedligeholdes. Værktøjer der bruges til at skære grene og klip bladene og afpuds i forskellige størrelser og forskellige grunde.

Sakse til trimning

For regelmæssig vedligeholdelse og enkle stykker, burde et par gode Sakse til trimning være nok. Denne enkle skærende værktøj ligner en stor par saks og oftest har store træ eller plastik håndtag på enten blade til at give brugeren større gearing og nå, når du forsøger at få adgang til svære at nå steder. Sakse til trimning er lavet med flere forskellige typer af vinger til at rumme forskellige typer af buske eller nedskæringer. Lige klinge trimning sakse anvendes til manicure og beskære ydersiderne af buske mens tunge nedskæringer er foretaget med saks, har takkede kanter eller halvmåne formet vinger.

Hedge sakse

Når lemmer er alt for hård eller for mange for en manuel trimmer, mange tur til at hedge shear. Dette automatiseret værktøj virker som en meget lette motorsav og har en roterende kniv, der klipper selv tunge grene. Hedge sakse kommer i både el og gas sorter og varierer efter hestekræfter og størrelse. Selvom disse sakse deler nogle egenskaber til fælles med en motorsav, er hedge shear bygget til at operere i en vinkel, så brugeren kan oprette en lige lodret plan på enhver side i bushen. Hedge sakse varierer i størrelse fra 21 inches herunder blade og hånd enhed til 4 fødder med en lang nå vedhæftet fil. Elektriske enheder er lettere end deres modparter i gas powered, vejer 6 til 10 pounds i stedet for 10 til 14 pounds, men gas drevne enheder er uden ledning og har en større rækkevidde.

Beskæring Save

Selv om hedge sakse er designet til hård arbejdspladser, undertiden kun en så vil gøre. Som med Sakse til klipning beskæring Save kommer i forskellige former og størrelser afhængig af typen job, formede vises som enten en segl blade med et langt håndtag for enden eller som en lige klinge med en bue formet håndtag. Beskæring sav bruges til at skære grene endnu en hedge shear ikke kan tackle og nå høje eller meget hårdt for at nå grene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com