Buske at foretrækker skygge

September 15

Buske at foretrækker skygge

Når du planlægger en have eller en liggende, er det vigtigt at vælge planter, der koordinerer med mængden af sol eller skygge området får. Mange områder hvor buske er typisk plantet, som ved siden af et hus, et hegn eller en mur kan være nedtonede for i det mindste en del af dagen. Vælg buske, der kan håndtere fuld eller delvis skygge, således at de vil overleve og trives.

Azalea

Azalea er en populær blomstrende busk, især i det sydlige USA. En azalea busk kan se drastisk forskellige fra hinanden, fordi der er mere end 3.000 typer. Azalea buske kan være så lille som 8 inches høj eller så stor som 20 fod høje, men de fleste er omkring 4 til 6 fod høje. De fleste azalea kultivarer producere rørformede blomster i farver som hvid, pink, rød, lilla eller orange. Disse buske vokser bedst i halvskygge og fugtig jord. De er hårdføre i U.S. afdeling i landbrug plante hårdførhed zoner 4 til 9.

Camellia

Camellia buske er en god mulighed, når du ønsker at plante en busk, der vil producere flotte blomster. Camellia blomster vokse til omkring 5 inches lang og komme i nuancer af pink og fløde. Camellia buske kan nå op til 20 fod høje, men mange gartnere holde bush beskåret til en mindre størrelse. Plante camellia buske i sur jord og delvis skygge. Disse buske er hårdfør i USDA zoner 6 til 9.

Buksbom

Boxwoods er klassiske landskabspleje buske. Disse stedsegrønne buske kan nå højder på 20 fod, hvis de ikke beskæres, men med beskæring kan ophold ganske kompakt. Boxwood buske er ofte beskåret til figurer. Boxwood buske vokser bedst i halvskygge og skal være mulched og vandes godt på grund af deres lavvandede rødder. Disse buske er hårdfør i USDA zoner 5-9.

Columbine

Columbine buske producere røde og gule klokkeformede blomster, der er op til 1 eller 2 inches lang. Disse små buske vokser til omkring 2 fod høj og omkring 1 fod bred. Columbine buske er nemme at dyrke og kan trives i næsten enhver solen betingelse fra fuld sol til fuld skygge. Buskene vokser bedst i tør til delvist fugtig sure jord. Buskene er hårdfør i USDA zoner 3 til 8.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com