Buske, der trives på saltvand

May 24

De fleste planter findes i en traditionel landskab er følsomme over for salt i vandet. Frøplanter og unge transplantationer har typisk den vanskeligste tid. Specifikke buske og buske trives med saltvand, og andre forbliver meget følsomme. Når du vælger og plante buske i områder af høj saltholdige jordbunde, undgå disse planter, der er følsomme over for salt, herunder Azalea, der udviser en høj følsomhed.

Rugosa Rose

Rugosa rose (Rosa rugosa), indfødte til Kina, Korea og Japan, funktioner grene, der vokser oprejst og kan vokse op til seks fod høje. Denne bush blomstrer hele sommeren fra juni til August. De lyserøde eller hvide blomster kan blomstre i klynger eller som enkelte blomster på hver gren. Det stærkt duftende blomst kan vokse op til 3-1/2 inches tværs.

Hyldebær

Hyldebær (Sambucus Canadensis), populære til brug i marmelade, tærter og gelé, gør en attraktiv, nem at dyrke planten, som vil vokse i næsten enhver fugtig, veldrænet jord. Hyldebærsaft vil tolerere mange forskellige jord teksturer, acidities og gødning. Dens C-vitamin-rige frugter vil typisk være høstet i løbet af efteråret begynder i August.

Skotsk Rose

Skotsk rose (Rosa spinosissima) blomstrer sin smukke, duftfri, lys pink blomster i løbet af foråret måneder kun. Denne plante gør en ideel bunddække, der nemt vokser op til fire fod høje. Det forbliver tolerante over for både salt og tørke, producerer en spredning højen.

Lilla

Den fælles syren (Syringa vulgaris) har duftende, prangende blomster, der kan variere i farve fra hvid til lilla eller pink. Denne bush tolererer områder af tørke og tilpasser let sig et stort sortiment af jord, selv om det trives i fuld sol. Syrener gøre ideelle grænsen planter samt et fremragende valg til brug for at bryde vinden eller beskyttelse af personlige oplysninger, når bushen fuldt modnes og bliver fuld. Bortset fra som anvendes til indlejring, giver lilla lidt brug for de fleste vilde dyr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com