Buske, der vokser i skygge & hjorte resistente

April 14

Buske, der vokser i skygge & hjorte resistente

Hjorte-resistente skygge-elskende buske tilbyder to landskabspleje fordele: de sætte farve og tekstur i hvad kunne ellers være et kedeligt sted i din værftet, og de kan bruges som en barriere for at holde rådyr fra planter dyrene ville ellers æde. Sørg for, at hjorte i dit område vil undgå det inden du sætter i en bred hæk eller bevoksning af disse buske rundt modtagelige planter.

Japansk bambus

Også kaldet japanske knotwood eller Pileurt, vokser japansk bambus (Polygonum cuspidatum) til en højde af op til 8 fod, hvilket gør det nyttigt for ikke kun at afskrække hjorte, men som en beskyttelse af privatlivets fred hedge. Denne usædvanlige busk har hule, ende woody stilke og ægformet, 6-tommer lange blade. Separate mandlige og kvindelige planter blomstrer i August og September. Denne buskede, sprede busk vil gøre godt i delvis skygge og fugtig jord i U.S. afdeling i landbrug hårdførhed zoner 5 om 9. Japansk bambus spredes via underjordiske jordstængler, så når startede det kan være svært at stoppe.

Viburnum

Viburnum (Kvalkved) er en stedsegrøn busk med mange cultivarer. En hæk, overveje Chenault viburnum, som har en tæt forgrenede vane, mørke grønne blade og Rosa til hvide blomster, der blomstrer i slutningen af April og tidlig maj. En anden godt valg er Viburnum plicatum eller Kern's Pink, der vokser 6 til 8 fod høj og lige så bred. I maj, den producerer lys pink snebold blomster, men selv efter blomsterne er gået, den mørke grønne blade med magenta margener tilføjer interesse og farve til landskabspleje planer. De fleste viburnums er velegnet til USDA hårdførhed zoner 4 til 8.

Buksbom

Buksbom (Buxus) er en anden slægt, der med 30 arter tilgængelige, tilbyder et stort udvalg af muligheder. Boxwoods behøver veldrænet jord, og de gør bedst i halvskygge. Grøn bjerg Buksbom er en tæt, opretstående stedsegrønne busk, der kan nå 5 fod i højden og 3 fod i bredden. Det har lyse grønne blade og bittesmå gule blomster i foråret. Fælles eller amerikanske boxwood vokser til op til 10 fod høje. Toppen af dens blade er mørkegrønne, og bunden er gullig grøn. Boxwoods gøre godt i USDA hårdførhed zoner 4 til 9 og er især kolde tolerant, der normalt kræver ingen beskyttelse om vinteren.

Rhododendron

Rhododendron (Rhododendron) fås med pink, lilla, rød, hvid eller gul blomster i en bred vifte af former og størrelser (nogle så store som et fad). Når Rhododendron blomstre i det tidlige forår, er den mørke grønne blade knap synlige. Et godt valg ville være Rhododendron P.J.M., en stedsegrøn rhododendron, der vokser op til 6 fod høj og 6 fod brede. Denne rhododendron har lilla-pink blomster i April. Dens blade vender blomme lilla i efteråret og vinteren, tilføje renter hele året. Rhododendron P.J.M. er velegnet til USDA hårdførhed zoner 4 om 9.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com