Butikken Layout typer

October 12

Butikken Layout typer

Optimere organisationen af en detailbutik hjælper med at sikre, at kunderne kan finde hvad de søger hurtigt og flytter rundt i butikken med lethed. Visse layout arbejde bedre for forskellige typer af butikker og bygningerne de bor i, men hver er gennemført med det samme mål for øje: at skabe den mest salg. Overvej alle dine muligheder før du færdiggør layout af din butik.

Grid Layout

En butik organiseret ved hjælp af et gitterlayout er meget enkel. Sideskibene af butikken er arrangeret parallelt med hinanden og føre til checkout baner placeret på forsiden af butikken hvor gæster ind og ud. De fleste mennesker har set denne type af layout bruges i købmandsvarer eller kiosker.

Diagonal Layout

Diagonal layouts er meget lig grid layouts. Ligesom et gitterlayout, er merchandise i butikken opdelt i gangene, som fører til området checkout. Dog i en diagonal layout, er sideskibene sat i en vinkel til foran indgangen til butikken. Gør dette hjælper med at maksimere den tilgængelige plads i en mindre butik.

Mouse Trap Layout

I en mus fælde layout, når kunder ind i butikken er der kun én retning at gå. Gæster gå omkring omkredsen af butikken, stoppe for at afhente varer de har brug for, indtil de når kassen gangene ligger hvor de oprindeligt indtastede. Mouse trap layout bruges ofte i Møbelforretninger og betragtes som en mere traditionel stil butikken layout.

Blandet plantegning

En blandet plantegningen layout indeholder forskellige former for layout i hele butikken. Dette ses ofte i et stormagasin indstilling hvor forskellige grundplaner arbejde bedre afhængigt af merchandise udstillet i det pågældende område. Afsnittet housewares i et stormagasin kan for eksempel bruge et gitterlayout mens afsnittene tøj arbejde bedre med en race track layout. At have fleksibilitet til at bruge forskellige layout for hver type af merchandise sikrer, at kunder finde hvad de søger hurtigt og nemt i hver afdeling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com