Byg dit eget hjem i Maine

November 21

Byg dit eget hjem i Maine

Opbygning af dit eget hjem i hvilken som helst placering kan blive et dyrt og overvældende opgave. Men bevæbnet med ordentlig forberedelse og besparelse, nogen kan bygge deres drømmebolig i næsten enhver placering, de kan lide, især Maine. Opbygning af dit eget hjem ikke kun kan du tilpasse din bolig, men i mange situationer kan spare dig penge. Selv om processen kræver hårdt arbejde og de uundgåelige hindringer, er det endelige resultat værd midler.

Instruktioner

•Hvis din forskning. Hvis du vil bygge denne hjem på et budget, ser ind i cob og halm-balle konstruktion. Sørg altid for at kigge rundt og sørg for du har fundet den bedste pris for din vare eller tjenesteydelse i byen. Glem ikke at se on-line for sammenligninger så godt. Ofte online virksomheder tilbyder gratis shipping muligheder, hvis du bruger en vis mængde.

•Pick dit parti. Dette vil også kræve en masse forskning, men bør være forholdsvis enkelt. Husk at masser i eller i nærheden byer vil altid have en fordel i departementet nytte.

•Draw dine planer med en arkitekt. Når du er nået til en beslutning om din drømmebolig, opsøge den nødvendige byggetilladelse til dit hjem.

•Find en entreprenør. Igen, Sørg for at du shoppe rundt for dette. Entreprenører kommer i alle former og størrelser, så sørg for du har fundet din perfekte pasform og få masser af referencer.

•Få forsikring og andre fornødenheder. Det er vigtigt, at du køber forsikring og tage sig af andre vigtige forberedelse afgifter. Disse omfatter; kontrakter med bygherrer, landmåling site, udgravning, og lægge grundvolden. På dette tidspunkt nødt du til at planlægge ud alle detaljer, for eksempel; Find en elektriker, landscaper og indvendige dekoratør hvis nødvendigt.

•Frame huset. Ramme huset starter i bunden og flytte din vej. Finish, indramning taget sidst, og installere alle VVS- og El i hjemmet samt enhver opvarmning og afkøling systemer.

•Finish alle væggene udvendige og indvendige afhængigt af din valgte metoder, farver og teksturer. Komplet dit nye hjem ved at udfylde alle indvendige gulve, og tilføje detaljer som dræn, hylderne og kabinetter.

•Landscape dit hjem og gælde for eventuelle endelige tilladelser eller kontrol nødvendig. Efter enhver kontrol er foretaget, dit hjem skal være klar til at flytte straks så gå videre og komme i gang på din housewarming part planer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com