Bygge en Bar inde i dit hjem

July 6

Planer

Det første skridt til at bygge en bar inde i dit hjem er at træffe afgørelse om størrelse og form du ønsker, at din bar er, samt hvilken type af faciliteter du ønsker medtaget i din bar. Hvis du har et begrænset kendskab til træbearbejdning, kunne et mere simpelt design for en bar være det rigtige valg for dig.

Mindre barer er bedre til mindre rum, såsom mindre huse eller lejligheder. En større bar med flere funktioner kan være en fantastisk tilføjelse til et hjem for dem med byggeri viden og plads inde i deres hjem for at tilføje en. Barer inde i et hjem kan være våd barer, keg barer, så lille som en enkelt kabinet, eller rigelig nok til at tage op en hel væg.

Tag et øjeblik til at tænke over hvad stil af bar appellerer til dig og hvad slags bar ville være bedst pasform til dit hjem før man investerer i byggematerialer, værktøj, tid og indsats.

Byggeri

Når du har valgt typen af bjælke, du gerne vil have inde i dit hjem, er gå videre med opførelsen det næste skridt.

Hvis du har nok kendskab til træbearbejdning, er købe redskaber og materialer til at bygge din bar selv vejen at gå. Træ, stykker af glas, VVS-installationer, elektriske komponenter og andre elementer, som du muligvis er ting du kan købe. Opførelsen af de fleste typer af barer, hvor du kan opbygge inde i dit hjem bør ikke være for meget af en udfordring for en kyndig woodworker. Købe varer såsom bar afføring, frysere eller stykker af møbler, der kan omdannes til en bar er en mulighed, du kan vælge at spare tid og arbejde. Tilføje VVS-installationer til en eksisterende kabinet for at skabe en våd bar vil være enklere for nogle mennesker, i forhold til at opbygge en hele bar at tilføje til deres hjem på egen hånd.

Færdiggørelse

Maleri, slibning, efterbehandling, udsmykning og strømpe dit hjem bar er de sidste trin.

Et par sidste hånd på en bar, du har bygget kan tage lidt ekstra tid og lidt ekstra indsats, men tager lidt ekstra tid med byggeri kan give dit hjem bar en professionelt udseende dine venner og naboer har kommet til at forvente fra barer i natklubber og restauranter. Tilføje et par forskellige typer af spiritus samt strømpe din bar med øl, er blandere, saucer og garniturer noget du vil nyder at gøre efter din bar er fuldført.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com