Bygge en stor montre

January 26

Bygge en stor montre

Display tilfælde er en god tilføjelse til ethvert rum i huset. Hvad du får vist vil være en faktor i at vælge, hvor du måske ønsker at sætte en montre. For eksempel, hvis du har bowling trofæer og et kontor, kan du bygge en montre til at vise dine trofæer i dit kontor. Hvis du er en opkøber af whatnots, ville en dejlig custom made montre i stue eller alrum passe perfekt. Overraskende, det er ikke rigtig svært at bygge en af disse, og hvis du har de rigtige værktøjer, det kan gå sammen i et snuptag. Et par beslutninger bør træffes før begynder projekt, herunder ved hjælp af maling eller pletten som en finish, højde, dybde og bredde og om du har døre eller belysning inkluderet i projektet.

Instruktioner

•Lay to af 4' 1 "x 8" stykker af tømmer på jorden ved siden af hinanden. Markere midten af hver enkelt og trække en linje på tværs af dem. Dette mærke skal bruges til at angive center hylde på plads.

•Sæt 4' stykker af 1 "x 8" tømmer på jorden og mode dem ind i et kvadrat. Gøre dette ved at placere to af dem mellem de andre to stykker.

Uddelingen af stykker, der er mellem de andre stykker med 6-penny efterbehandling negle. Næste, placere center hylde på linjerne fra trin 1, og sikre stykker på begge ender med seks-penny efterbehandling negle.

•Indstil alle negle med søm sæt. Udfylde alle søm hullerne med træ kit.

•Sæt den 48" firkantede ¼" krydsfiner over boksen du lavet, og tack det på plads med de fire-penny boks negle omkring kanterne. Dernæst markere midten af krydsfiner til sammenfaldende med center hylde og tegne en streg. Dette vil hjælpe med at sikre tilbage til center hylde. Når dette er fuldført, tillade kit til tørre. Sand det hele montre i de områder, der vil modtage maling eller pletten med 100-sandkorn sandpapir.

Tips & advarsler

  • Være sikker på at tillade det træ kit til tørre fuldstændigt, inden slibning, da dette kan medføre putty at falde ud. Kan du vælge træ kit, der er tæt på farven på din pletten, hvis du kommer til at plette montre. Hvis maleri, Sørg for du giver rigelig tid mellem frakker, eller malingen kan boble og komme ud.
  • Bær altid sikkerhedsbriller. Sørg for at have en tilstrækkelig ventilation gør farvning maler indendørs. Efterlad aldrig elværktøj eller håndværktøj uden opsyn.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com