Bygge en udendørs ovn fremstillet af aske blokke

May 21

Underholdende gæster med nogle hjemmelavede grill eller træfyret pizza er en af grundene nogle husejere og grundejere bygge udendørs ovne. Kyndige gør-det-selv ofte give afkald på køb af konventionelle baggård ovne til fordel for at gøre deres eget fra bunden ved hjælp af aske blokke. Blokkene er forholdsvis billig og forholdsvis enkel at lægge, selv for dem med lidt murværk erfaring.

Instruktioner

•Purchase en bygning tillade i din jurisdiktion før begynder byggeriet til at forhindre at blive citeret af en hjem inspektør. Se bort fra dette trin, hvis din jurisdiktion ikke kræver tilladelse.

•Measure det samlede areal af betonplade ved måling af længde og bredde af omkredsen og multiplicere den resulterende tal sammen. Måle indad omkring 10 til 12 inches fra kanten og markere området. Gentag for de tre resterende sider. Dette nyligt markeret område er det reelle område for ovnen, som 10 - 12 tommers sidefod er beregnet til at tilføje stabilitet og giver en buffer område for at holde eventuelle gløder fra at falde ned i jorden.

•Hammer indsatserne i jorden i nærheden af hvert hjørne af pladen og binde en kridtstreg mellem to af indsatserne. Dette giver en midlertidig retningslinje for at holde den første linje, eller naturligvis blokke lige. Bland den hurtig tørring cement som anvist og bruge murske til skovl en generøs linje af cement på slab, holde i overensstemmelse med kridtstreg.

•Tag indsatserne og lay den første cinder blok i kurset. Trykke det ned med butt årets murske, skrabe nogle flere cement på slutningen af blokken og lægge den anden blok, at skubbe sin ende flush til slutningen af den første blok. Trykke den ned og skrabe væk overskydende cement, der buler ud fra fælles. Gentag for tre sider til at gennemføre det første kursus, forlader en side åben.

•Lay det andet kursus på samme måde som du gjorde den første, svimlende blokke på andet kursus, så de ligger over fugen mellem blokke på bunden kursus. Afslut alle kurser, indtil alle tre vægge er nogenlunde skulderhøjde. Tillad cement til helbrede natten over. Følg de forrige trin for at lægge ildfaste sten over interiør af blok væggene på samme måde som du gjorde med aske blokke. Ildfaste sten er meget modstandsdygtigt over for ild og aske blokke vil forhindre skader. Tillad cement til tørre.

•Vælg en plet på indvendige vægge i en fælles mellem kurser om taljehøjde. Bore et lille hul i det valgte stedet og bore et andet one på væggen lige over det ved hjælp af en elektrisk boremaskine outfitted med en murværk smule. Gentag for at gøre et andet sæt af huller og indsætte grillen i hullerne. Færdig væg, som du gjorde med de andre tre vægge, forlader plads til ovndøren, som du tilføjer ifølge producentens anvisninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com