Byggematerialer, der anvendes i NYC i 1900-tallet

March 20

Byggematerialer, der anvendes i NYC i 1900-tallet

New York City oplevede et boom i befolkningen i løbet af 1800-tallet da tusinder af immigranter fra steder som Italien og Irland strømmede til regionen på jagt efter et bedre liv. Ifølge History.com, New York Citys befolkning fordoblet hvert årti mellem 1800 og 1880--at skabe et behov for flere bygninger og veje i 1900-tallet. I løbet af 1900-tallet, blev centrale materialer brugt i opbygningen af veje, skyskrabere og boligkomplekser.

Mursten

Mursten blev en af de mest almindelige byggematerialer bruges i Manhattan i 1900-tallet. Dette materiale havde været brugt i århundreder på forhånd, men kom især praktisk i en hastigt voksende by, hvor bygningerne skulle opføres hurtigt. Ifølge historie hjemmeside historiske Brighton (historicbrighton.com) var mursten en foretrukne materiale i New York City over træ, idet træ kunne antændes nemt og niveau hundredvis af bygninger. 1900, historiske Brighton hedder, udviklere bruger ca 1 millioner mursten om året til yderligere oprejst Manhattan.

Asbest

Asbest, som er en økologisk mineral, som også er meget brandsikre, var så meget udbredt i opførelsen af New York City i 1900-tallet, som byen blev kendt som "fødested for den amerikanske asbest industri," ifølge kræft hjemmeside Asbestos.com. Asbest blev brugt i opbygningen af skibsværfter, skyskrabere, normal kontorbygninger og fabrikker. Det blev senere opdaget at udsættelse for asbest kan føre til forskellige former for respiratorisk sygdom og kræft. I 1970 ' erne, asbest blev forbudt som et byggemateriale, men ældre bygninger stadig indeholder stoffet.

Beton

Ifølge New York konstruktion materialer Association, beton er et "naturligt grønne" byggemateriale, der var almindeligt brugt i 1900-tallet til at bygge fortove, bygninger, veje, motorveje, boliger og parker. Nogle af de mest populære bygninger i Manhattan er bygget af beton, såsom Guggenheim Museum, som blev designet og bygget af Frank Lloyd Wright af armeret beton.

Stål

Britisk-fødte Sir Henry Bessemer opfundet stål i 1855 ved hjælp af sin "Bessemer ovnen," som sprængt raffineret smeltet jern med luft og vendte det til stål. I 1900-tallet, var massive mængder af stål er produceret for udviklere i New York City. Berømte Manhattan bygninger, der indeholder stål i enten deres udvendige eller indvendige rammer omfatter Chrysler bygningen, Hearst Tower, Flatiron building og Empire State building.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com